Temat: Szybko Tanio zdrowo
Czesc mam pytanko !!!
Czy znacie jakiś środek po którym SZYBKO rosna mięśnie ale tak ażeby nie był szkodliwy i w miarę nie drogi ?? .
?????????????
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czesc mam pytanko !!!
Czy znacie jakiś środek po którym SZYBKO rosna mięśnie ale tak ażeby nie był szkodliwy i w miarę nie drogi ?? .
?????????????
Znam takiego jednego co tez musli o jakimś magicznym eliksirze :doubt: Ale prawda jest taka, ze bez ciężkiej pracy nie osiągniesz nic (i to nie tylko w kulturystyce).
zawsze możesz wstrzyknąć sobie wode albo olej w mięśnie
polecam Ci Synthol.
możesz go kupić w każdej aptece bez recepty.
to taki ziołowy dodatek, sprzedaja w ampułkach wiec musisz sobie kupić jeszcze igły i strzykawki.
ale mowie Ci - fajna sprawa, nie musisz nawet chodzić na silownie!! mięśnie rosna od samego myslenia o nich!!
no to moze odrazu sobie wstrzyknąć tlen w zyle ;d
ja tam jestem za Syntholem.
tani i skuteczny!!
ej a niezapominamy o szpinaku pamięta ktoś popeyaż?!
Nie m takiego srodka który ci szybko rozwinie muskluature... to wymaga czasu... jedyne co możesz zrobić to trzymać dietę ćwiczyć i jakieś suplementy brac wsyztsko
I prosze o nie ciagniecie dalej tematu typu kup Synthol albo szpinak w Knajpa po treningu sobie pożartować możecie
Oryginalny Synthol kosztuje ok 1600zl za ampułkę a jeśli chcesz sie zwijać z bulu to życzę powodzenia i musisz wbic 2,5 cm igle w miesien a wlewanie sobie coś do mięśnia to oszukiwanie samego siebie
macie linka i sobie poczytajcie
Widze ze wy i tak swoje wiec zamykam temat
Belek_ nie ma takiego srodka to jest odpowiedz na twoje pytanie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc