Temat: Cm3 trec
Witam..mam pytanie czy warto brac nowy produkt z TRECA a mianowicie jablczan kreatyny Cm3, podobno jest tam stezenie takie jak w tej kretce mono z olimpu 1250.
brał to ktos? jak tak to jakie efekty? dzieki i pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → Cm3 trec
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam..mam pytanie czy warto brac nowy produkt z TRECA a mianowicie jablczan kreatyny Cm3, podobno jest tam stezenie takie jak w tej kretce mono z olimpu 1250.
brał to ktos? jak tak to jakie efekty? dzieki i pozdrawiam
125 to ilość kreatyny w jednej kapsułce a nie stezenie kreatyny
Ja brałem Kraetyna 125 i na massie nie przyszło zbyt dużo około 2,5kg ale na silee bardzoo duzo... z 82,5kgkg podskoczyłem do 90kg na klatke.
W lapie przyszło 1,2cm w klacie tez coś ale nie wiem ile dokładnie Dodam ze brałem sama kreatynę bez transportera i bez diety //:-D :-D /
z trecka generalnie niewarto brac większości odzywek.
Znajdziesz coś albo tańszego o lepszym dzialaniu innych firm, albo coś zdecydowanie lepszego o podobnej lub troszke wiekszej cenie.
nom na tym forum wszyscy prawie maja uprzedzenia do trecka wiec coś w tym musi byc
Ale czesc osób ma w zwyczaju tylko powtarzanie tego co mówią inni.
Ja tam jestem zwolennikiem testowania na sobie, chociaż mało sięgam do chemii.
Trec jest OK.
niektóre suple ma godne lecz wiadomo obecnie każdy kieruje sie cena..myslac czym wyzsza tym produkt lepszy..blad..
OLIMP 125 to zwykle mono w wiekszych ilosciach..Mniej sie lyka /.. a CM3 125 to juz jablczan lepsza odmiana mono... bierz TRECa.. tylko dobrze sobie wylicz dawkowanie i rodzaj opakowania co lepiej wyjdzie.
107558:date sro, 14 lut 2007 - 18:50:name MIETEK) ''(MIETEK @ sro, 14 lut 2007 - 18:50) snapback107558/snapback ''!Ale czesc osób ma w zwyczaju tylko powtarzanie tego co mówią inni.
Ja tam jestem zwolennikiem testowania na sobie, chociaż mało sięgam do chemii.masz racje bo ja sie za nic jeszcze nie bralem.
W sumie suple na cykl leza na polce ale poczekam jeszcze chyba do kwietnia moze coś masy jeszcze zalapie
Ale mass xxl z trec'a chyba przyznacie ze jest dobry jak na swoja cenę
lerpiej dozucic 15zl imasz 5Kg gainera Sport ONE hard gainer a on jest dużo lepszy
a trudniej ale zdrowiej jest trzymać odpowiednia dietę bo wiadomo, ze gainer to jedzenie w proszku
ja jak brałem pare supli z Trecu to byłem zadowolony wtedy, dzisiaj ta firma jest za droga i jakość jest slaba w porownaniu z cena, ja powiem tylko tak lepszy jablczan z z Trecu niz z Olimpu a jeszcze lepiej moze byłby CP to tez jablczan z dodatkami z twoim stażem niewiem co brałeś przed tem ale mysle ze to było by lepsze niz Trec czy Olimp.
no chyba zdjecyduje sie na ten kretke tym barzirej ze mam juz za sobą kilka cykli zkretki i mono juz raczej na mnie nie dziala heh a możecie doradzić co bym musialdokupic do tej kretki zeby przyrosty byly maxymalne??dzieki z gory
ja bym Ci radził Cell Pump z Biogenixa jak chcesz jablczan do tego jakieś antykataboliki ( bcaa, glutamina )
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → Cm3 trec
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc