Temat: garnier a alkohol
w sumei to dużo przeczytałem a alkoholu a cwiczeniu na siłowni ale am takei praktycze pytanie jem garniera 2 vitalmax i w sumie chciał bym sie przejsc na impeze jak to jem to mogę sobei coś wypic ????
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → garnier a alkohol
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
w sumei to dużo przeczytałem a alkoholu a cwiczeniu na siłowni ale am takei praktycze pytanie jem garniera 2 vitalmax i w sumie chciał bym sie przejsc na impeze jak to jem to mogę sobei coś wypic ????
ogólnie alko powienno sie unikać przy cwiczeniach ale........
od czasu do czasu nie zaszkodzi....
ostatnio troszke baluje bo mam przerwe w treningach i jakoś masa nie leci
tylko mam wrazenie ze jestem mniejszy, a waga i wymiary te same;
pij dużo wody nieg jak bedizesz pil alkohol
gdzieś na forum jets taki fajny post tmq właśnie o piciu, poszukaj(chyba w knajpie)
dzieks
Raz od wielkiego dzwonu mozna coś wypic....ale na twoim, mijscu bym sie zbakal...
P.S.- ty specjalnie mówisz na to garnier, czy nie wiesz jak taka odzywka sie nazyważ?? Bo nazywa sie gainer.
w sumei to pisze tak z rozpędu spolszczam sobie trocha ta nazwe chodź prawdlow pownna byc inna ale nikomu to nie robi problmu raczej
garnier to szampon -stosujac szampon możesz pic alkohol
ale dowcip no swietny ..... vipie ...
popatrz po postch ludzi pisza tak samo a widomo o co chodzi
sam chyba wiem co biorę
ja tam bym sobie odpuścił alkohol mi bybylo szkoda kasę ladowac w gainera zeby później pojsc i pic na imprezie idź i baw sie bez alkoholu!!! do tego tez sie mozna przyzywczaic ostatnio byl;em w daytonie i sie dobrze bawiłem bez alkoholu Ja jak zaczynam cykl 4 tygodnoiwy to wiem z czym sie on wiaze i ze bede musial z wielu rzeczy zrezygnować zeby wyniki byly takie jak sobie życzę Ostateczny wybór należy do Ciebie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → garnier a alkohol
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc