Odp: Walentynki
a na walentynki pol kilo kreatynki i jazda na dziewczynki <lol> hrhr /
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a na walentynki pol kilo kreatynki i jazda na dziewczynki <lol> hrhr /
zapomniałeś o dextro! Jak tak można, bez transportera to jak bez zabezpieczenia, możesz się dorobić problemu
Wuchta to po poznańsku - baaardzo dużo //:-D :-D /
dziwny ten wasz poznanski /
Zazwyczaj jakiś słowo ma coś wspólnego z jego znaczeniam ale ty chyba ytego niewidac hyh
http://img77.imageshack.us/img77/9792/walentynkicm7
:-D dobre
Ja te święto spędziłem z przysiadami i z martwym na siłowni a teraz włączam jakiś film i relaxuie sie albo dziewczyna albo siłowni /pozniej trują dupę ze do niej czasu nie masz i robią fochy /a jutro tłusty czwartek mniammm /
nom ja dziś bary walilem, szkoda, ze czasu nie starcza na siłkę i laske ale cóż ...
i znów nie mialem Jej odwagi powiedzieć kim dla mnie jest //:-( :-( w końcu ktoś mnie uprzedzi i bede żałował
107550:date sro, 14 lut 2007 - 18:24:name WeekesPL) ''(WeekesPL @ sro, 14 lut 2007 - 18:24) snapback107550/snapback ''!i znów nie mialem Jej odwagi powiedzieć kim dla mnie jest //:-( :-( w końcu ktoś mnie uprzedzi i bede zalowalJak sie wstydzisz Real to napisz SMS i po sprawie chyba sie nie wstydzisz bo cie nie widzi /
Nie zawsze jest łatwo wszystko powiedzieć :Khull__, jak to nie masz czasu ? Po prostu Ci sie nie chce meczypraciu /A ja od dzisiaj podrywam kolejna panne : Chyba, ze ta ostatnia zmadrzeje /
Ty Czesiu jesteś nizly Kasanowa //laugh.gif laugh.gif //laugh.gif laugh.gif moze jeszcze nauczycielkę wyrwiesz od polskiego z maslana
Khull__ masz błąd w opisie pod obrazkiem
'' ''! Khull__, jak to nie masz czasu ? Po prostu Ci sie nie chce meczypraciutaa wracam o 16 ze szkoly a o 17-18 uderzam na siłkę to kiedy mam miec czas na lasencje? Dylan95 ja nie widze bledu ;f mogłeś mi na gg napisać a nie mnie upokarzasz /
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc