ziomek napisałeo że
Wcale ze nie.Jak młody organizm ludzki bierze żmą to zbytnio masa nie nie idzie mu natopmiast siła tak.
napisałeo że zbytnio a zbytnio nie znaczy wcale a po za tym wzrost tej siły bedzie okresowy i na krutko
powiedz mi np M.Pudzianowski cwicz1cy na siłe z racji sportu który uprawia i podczas treningu stosuje metody atletyczne nie kulturystyczne jest chudy i malutki
weY nie pierdziel g3upot jak sie nie znasz poczytaj sobie o kulturystyce ze strony anatomi człowieka
ma jakieś 6 stron mi3ego czytania
pozdro dla niedowiarków ( i ja mam racje ) :evil: :trening: size 1Wyslany Czw Lip 15, 2004 9:37 am:a jeszcze jedno niezależnie jak ćwiczysz na siłe czy na masę uszkadzasz w3ukna mięśni które sie regenerują i dodatkowo powstają nowe czyli miesien roonie---tyle że przy ćwiczeniu na siłem w mniejszym stopniu ale roonie i sie nie k3ua tylko pos3uchaj m1drzejszego
i polecam ta ksi1zke madre rzeczy pisząsize 1Wyslany Czw Lip 15, 2004 9:38 am:a jeszcze jedno niezależnie jak ćwiczysz na siłe czy na masę uszkadzasz w3ukna mięśni które sie regenerują i dodatkowo powstają nowe czyli miesien roonie---tyle że przy ćwiczeniu na siłem w mniejszym stopniu ale roonie i sie nie k3ua tylko pos3uchaj m1drzejszego--------chyba że zerwiesz to ci zmaleją
hehehe
i polecam ta ksi1zke madre rzeczy piszą