1

Temat: Jak cwiczyc bica

mam pytanie co bedzie lepsze na masę kiedyś robiłem po 3 cwiczenia i 3 serie bica z tricem (super serie), raz w tygodniu i fajnie sie nabijał (to mój plan wymyslony) a teraz stosuje plan Joe Wiedera trening dzielony czyli dwa razy w tygodniu bic i triceps ale po mniej seri cwiczen i slabiej sie nabija to co bedzie lepsze co by szybko rosl.

2

Odp: Jak cwiczyc bica

wrozka jest na urlopie

sam ocenisz po skonczonym cyklu treningowym jak sie pomierzysz

3

Ja polecam Armaggedon

4

na każdego dziala coś innego jeśli coś mogę pomoc to możesz sprobowac takiego trenibgu na bicka:
modlitewnik prosta sztanga 12,10,8,6
sztanga lamana na stojaco12,10,8,6
ugunanie przedramino z hantlami12,10,8,6
niezle bicek po tym dostaje

5

oki dzieki przetestujemy narazie jadę planem Joe Weidera ale potem sprubujemy coś nowego. Kuras1982 robiłem podobny plan wczesniej z tym ze super serie wchodziło super

modlitewnik sztanga łamań 12,12,12
francuskie wyciskanie 12,12,12

sztanga lamana na stojąco 12,12,12 (tak zwane 21)
ściąganie linek do doly wyciąg 12,12,12

ugunanie przedramino z hantlami siedząc 12,12,12
pompki na rurkach z obciazeniem 12,12,12

6

hehe, ten twój wymyślony plan to zasada superserii big_smile jeżeli bardzo Ci zalezy na ramionach, to możesz sprobowac zorbic tak:pon-klata+tric, wt-plecy+bic, czwartek - barki+nogi, pt-bic+tric w superseriach

7

no dokładnie super serie tak napisalem.
Myslisz ze cwiczenie 2x w tygodniu bica przy super seriach nie doprowadzi do przetrenowaniaż? pytam tak z ciekawości bo każdy mówi coś innego.

8

ale wczesniej napisałeś ze to trening wymyślony przez Ciebie, z reszta to mało ważne w tym przypadku nie powinieneś sie przetrenować bo po klacie tricepsa juz tak nie skatujesz, tak samo jeśli chodzi o biceps po plecach, a za to w pt ostro im dokopiesz, to są male grupy mięśniowe które szybko sie regenerują wiec nic im nie powinno byc

9

No zamieszalem sie myślałem ze chodzi o ostatni post zwracam honor, no ale chodzi o to ze tak sobie poukładałem cwiczenia.
Teraz stosuje system treningu dzielonego Joe Weidera, potem na supersile i supermase a jak skończę moze sie skusze zawsze warto sprubowac.
dzieki za rady.
Moze ktoś sie jeszcze wypowie na ten temat.

10

polecam Ci ten trening mysle ze będziesz zadowolony, opisz swoje wrazenia jak go zastosujesz

11

Ja troszke odbiegnę od tematu, ale to pytanie nie jest warte zakładania nowego tematu: jak sie robi butterfly ( motylki)??