Temat: POMOCY!!!
Nie Mam Pojecia w Jakim To Dziale Napisac! Ale ostatnio tracee sily; Co jest grane!!?? skończyła sie kreatyna prawie miesiąc temu a ja od pon.
trace sile;/Moze to Tylko jakiś okres? Macie tez tak? ;(
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie Mam Pojecia w Jakim To Dziale Napisac! Ale ostatnio tracee sily; Co jest grane!!?? skończyła sie kreatyna prawie miesiąc temu a ja od pon.
trace sile;/Moze to Tylko jakiś okres? Macie tez tak? ;(
moze juz czas na przerwe
po kreatynie dość często jest tam jakiś maly spadek, pozatym musisz zrobić przerwe pewnie sie przetrenowałeś /
po kreatynie musi nastąpić jak po koksie z 2 tygodnie oslabienia objętości treningu w przeciwnym razie sie przetrenujesz
HMMMMMZ siłowni nie zrezygnuje... ale mysle ze 2tygodnie LAJTOWYCH cwiczen dadzaa chyba jakiś efekt /A dobrze sie bedzie składa bo bedee właśnie za 2tygodnie zaczynał cykl cp+mono+transporter /odpoczynek!
po pierwsze tak na dzien dobry po drugie cykl z cp i mono zacznij za jakieś miesiac, zbyt częste ladownie oslabia jej dzialanie
Aha co do tematów typu POMOC to nie wiedzialem... soryy!!!A Kraetyne skończyłem Pod Koniec Stycznia... wiec jakby nie było juz 1,5miechol jak nic /
Poczekaj z tym cp jak najdluzej! Bo teraz efekt bedzie nie zbyt wielki.
Ja przerwy miedzy cyklami staram sie robić ok pol roku.
Wtedy za każdym cyklem sporo wejdzie, A spadek mocy po ktreatynie to norma.
Za dobrze by było /
energia CP powstajaca z kreatyny o której pisał kiedyś Marijo znika i zostaje tak jak wczesniej sam Adenozynotrifosforan ( ATP ) co wiaze sie ze spadkiem sily
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc