Temat: Czy Anabol jest dobry??
Co daje anabol??(mase.sile,rzezbe)bo s3yszalem ze całkiem dobry jest w budowaniu masy czy to prawdaż?dzieki z gory
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co daje anabol??(mase.sile,rzezbe)bo s3yszalem ze całkiem dobry jest w budowaniu masy czy to prawdaż?dzieki z gory
No to fakt ze jest wypasiony do robienia masy ale niewiem czy wiesz także jakie skutki uboczne posiada ? tez wypasione tak szczerze to to jest jak dla mnie steryd dla zawodowcow... Strasznie duze przyrosty w bardzo malym czasie i do tego duze skutki uboczne.
Hm....mam 100tabl.
Anabolu ile wagi przyjdzie mi ok.??
No to fakt ze jest wypasiony do robienia masy ale niewiem czy wiesz także jakie skutki uboczne posiada ? tez wypasione tak szczerze to to jest jak dla mnie steryd dla zawodowcow... Strasznie duze przyrosty w bardzo malym czasie i do tego duze skutki uboczne.
hooligan pisze ze ma anabol a nie anapolon czyli chyba jakas tajska metka po 5mg!
to metanablo wiec złapiesz masę z woda z 5kg w sumie
ale z 5kg na bank przyjdzie?bo ja jeszcze kupiłem sobie do tego Gainera XXLmass i kretke Olimpu 1.3kg POWDER monohydrate.
po co kretka do anabolikow!!!??? Jedz gainera caly czas a po cyklu dodaj kreatynę aby zmiejszyc spadek!!
aha sory za pomy3ke jak tak.. Dzieki za sporstowanie FoxallPL.
aha...dzieks spoxik....a w jeśli bede brał anabol z gainerem to niebedzie lepszych efektow
z gainerem, proteina jak najbardziej ale kretke po cyklu
a co bys mi doradzał jeszcze do Anabolu(z koxow) 8)
uważam ze przy Twoim stażu i stanie wiedzy anabol to juz i tak za dużo z koksow
czemu uważasz ze kreta nie potrzebna do cyklu moze bardziej potrzebna po cyklu ale w czasie tez napewno pomoże szczegulnie z hmb suchy miesien idzie sam tak robie odkąd sprubowalem jak zawsze szlo mi po cyklu z 4 cm w pasie na hmb i kreatynie schudłem jeszcze
lepiej po......weznie razem z anabolem to bedzie niesamowicie nawodniony.......lepiej po...
odżywki inne jak bialko, gainer, czy wszelkiego rodzaju amonikowasy na cyklu sie zmarnuja...strata kasy, takie jak kreatyna, hmb czy glutamina powinno sie brać po cyklu w celu jak najmniejszych spadkow, anabol to jest nic innego jak meta tajlandzka firmy British Dispensary, wcale nie jest taka dobra
megakoxie musze sie z tobą nie zgodzić tak jak pisałem wyzej naprawdę jak dodałem do cyklu hmb z kreatynka nie poszło mi wiecej ale dużo ladniej czysty miesien oczko tluszczu jeszcze udało mi sie spalić sporo jak wczesniej szlo mi pare cm w pasie tak z hmb i kreatyna jeszcze zrzuciłem 2 cm w pasie
Czyli dobrze jest brac z kretka :roll:
odżywki inne jak bialko, gainer, czy wszelkiego rodzaju amonikowasy na cyklu sie zmarnuja...strata kasy, takie jak kreatyna, hmb czy glutamina powinno sie brać po cyklu w celu jak najmniejszych spadków
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc