Temat: DOMINATOR
ostatnio mozna obejrzeć film z Mariuszem Pudzianowskim w roli glownej... napiszcie swoje opinie na temat tego filmu i samej osoby Dominatora
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Strong Man & Trójbój Siłowy → DOMINATOR
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ostatnio mozna obejrzeć film z Mariuszem Pudzianowskim w roli glownej... napiszcie swoje opinie na temat tego filmu i samej osoby Dominatora
ja tam widziałem tylko urywek który jednak robi wrazenie chętnie bym sciagn1l caly ale nie wiem skąd
Gdzie mozna ociągn1a Dominatora
gdzieś na torencie urywek 2 mb 29 minut juz mi sie dociąga jutro powinienem miec to zdam relacje
to jest chyba calos bo jako dodatek to są zawody ale filmik spoko chociaż mogło by byc wiecej treningu a mniej gadania...
Film widziałem, trwa prawie 29 minut, zgadzam sie z conanem, że wiecej jest na nim gadania niż treningu, ale za to bardzo przyjemny jest koniec filmu, gdy Pudzian zdobywa mistrza owiata w Kualalaumpur .... !
ja usiluje sciagnac, ale idzie jakby chciało a nie mogło :-(
to jest urywek na torrent.org.pl przeczytajcie sobie w komentach ze typ pisał ze to urywek a jak beda chętni to da calosc.
Ja odinstalowa3em torrenta bo miałem takie potworne lagi na kompie, że to szok !!! Wydaje mi sie, że wiara ode mnie ciągne3a filmy coś na styk kaaazy - MASAKRA !!!
torrent jest good....a to zalezzy jakiego clienta uzywales....
Ja u?ywa3em PTC, prosty w miarę w obs3udze, ale tak jak mowie zrazi3em sie i to mocno, nawet myslalem, że mam jakiegoo wirusa w komputerze...
to widział ktoś w końcu ca3ooa (nie tylko ten urywek) ??
czy ca3ooa ukazuje w wiekszym stopniu trening i zawody czy niestety gadanie ??
ja mam film z dominatorem jego tytuł to dekalog wiec nie wiem czy o niego chodzi(29min) tam wiecej gada niz pokazuje :-) AJEDNAKTOURYWEK
a pozatym widzalem dzisiaj jak w tv wygrał superseries zaledwie 0.5 punktem ale mu sie piclo gdyby nie mial mistrzostw polski dzien wczesniej to by mu lepiej poszło :
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Strong Man & Trójbój Siłowy → DOMINATOR
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc