Temat: surowe mieso
Jak bardzo barbarzyńsko by to nie zabrzmialo: co sadzicie o zarciu surowego miesaż ja osobiście jeszcze sie nie pokusilem, ale w surowym mięsie podobno jest kreatyna! wiec moze ktoś z Was mial juz z tym stycznosc?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak bardzo barbarzyńsko by to nie zabrzmialo: co sadzicie o zarciu surowego miesaż ja osobiście jeszcze sie nie pokusilem, ale w surowym mięsie podobno jest kreatyna! wiec moze ktoś z Was mial juz z tym stycznosc?
ja osobiście jeszcze sie nie pokusilem, ale w surowym mięsie podobno jest kreatyna! ?
o ile mnie pamięć nie myli to ok 5g kreatyny jest w ok 1000g czerwonego mięsa
powodzenia
heh, racja kreatyna chyba jest(a przy gotowaniu większość sie ulatnia ), jacyś ruscy ciężarowcy w zamierzchlkych czasach objadali sie surowym miechem(cos takiego mi gedzies na necei wpadło w rece), wyniki musialy byc skoro to jedli, ja bym sie nie skusił jednak.. zresztą jeszcze sie czymś zatruc perwnie mozna, to mięso z supermarketow... ehh..
no co etyl, jak ktoś jest wytrzymaly to zje to w 5 porcjach po 200g
no i ma daemowa, naturalan kreatyne.. a ze kilo mięsa kosztuje pewniz 2 zl.. razy 3 dni... eh szkoda se głowę zawracać :roll:
No kretke mialbym za darmo ale chyba jakieś psychotropy bym musial brac ze by miec motywacje to jeść jeźli 1g kretki na 1 kg wagi to musiałbym zjeść codziennie ok 2kg surowego misa heheheheh a moze jeszcze wiecej MOze za niedugo ruscy wymysla ze dzdzownice maja dużo glutaminy i będziemy jeść dzdzownice co???
A ja tam lubie surowe mieso...Jak jest pzryprawione, to surowy filet z kurczaka, czy mielone, czy wolowine... Tylko, ze wiele sie tego nie zje, bo surowe jest bardziej syte...Wiec jak ktoś chce jeść nawet to kg dziennie surowego to powodzonka...
Ja tam nie lubie surowego miecha - typu tatar itp.
pierś kurczaka z mikrofali rulezzz !
Kwestia smaku, ale nie o smakach tu mowa
Kwestia smaku, ale nie o smakach tu mowa
Nie o smakach ale bez smaku nie zjesz kilograma mięsa w dodatku surowego
No ja nie zjem tyle nawet ze smakiem... ;-)
surowe całkiem całkiem ; hmm tatar dobry a tak to hmm lepeij zjeść coś pieczonego z rozna
Ale o ile dobrze wiem to przez gotowanie pieczeia smażenie na grillu i inne rzeczy wszystkie składniki uciekają
Hah, mniej tluszczu
nie wszystykie tylko czesc coś za coś ale wole zjeść ze smakiem
Hah, mniej tluszczu
POza tym witamini i kreatyna
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc