1

Temat: Moj plan treningowy. Prosze o porady

witam chciałem przedstawić mój plan treningowy mam 2 lat chodze na silownie od 3 lat bardzo nie systematycznie z czego z 18 cm waze 79 kg pod nosze max teraz 85 kiedyś 1 teraz mialem 3 miechow przerwy i prosze o pomoc o to plan :
Poniedzialek
Klatka
cw.1 wyciskanie na masz (sztaby_ 4 serie 12,10,9,8 - nie wiem czy to dobre cw jeszcze nie ćwiczyłem na tym ale chciałem sprobowac czegoś nowego.
cw.2 wyciskanie hantelek skos 3 serie 12,10,8 2 z1b
cw3 buterffly 3 serie
nie wiem czy to starczy moze wiecej serii ?
Biceps
cw1 uginanie ramion ze sztangielkami 2 z1b 4 serie
cw2 uginanie ramion na modlitewniku sztanga lamana 4 serie
przedramię
uginanie ramion nachwytem 4 serie

co myslicie o tym dniu ?
wczraj tak ćwiczyłem wszedlem tez na dziete na masę to wiec wiecie na co chce ćwiczyć
aha i jak chodze na silownie o 16 to o której powinienem jeść ostatni posiłek przed silownią ?

2

Odp: Moj plan treningowy. Prosze o porady

jeżeli miales 3 miesiące przerwy to powinieneś zacząć od treningu ogólnorozwojowego gdzieś przez 2 tyg, a potem jechać normalnym planem

3

racja po takiej przerwie jest to wskazene, ma3e ciężary 12-15powt.
najlepiej 3-4 razy w tygodniu każda partie dwa razy na tydzień maks 2 ćwiczenia na każda.

4

i prosze o pomoc o to plan:

jat tam widze tylko jeden dzien treningowy (poniedziałek-klat+biceps), a gdzie jest reszta dni tygodniaż napisz dokładnie Twoja rozpiskę to wtedy można oceniaa 8)

5

roco juz wszystko wyjasnil...musisz zacząć treningiem wprowadzającym nie ma innej opcji...