1

Temat: Na mase

Witam!

Trening skopiowany ze stronki big_smile
Oto i on, a ja sie zastanawiam czy ćwicząc tym treningiem faktycznie mam szanse wypracować mase? (oczywiscie z dieta, itp)

Dzien pierwszy
Klatka lezac na ławce poziomej wyciskanie sztangi w szerokim uchwycie 5 serii po 10-12 powtorzea
lezac na ławce poziomej odchylanie ramion ze sztangielkami maksymalnie w bok (rozpietki). ręce powinny byc lekko ugięte w stawach lokciowych 5 serii po 10-12 powtorzea
Triceps siedząc z ramieniem ze sztangielka uniesionym w gore, opuszczanie sztangielki do karku przez uginanie ramienia w stawie lokciowym (francuskie wyciskanie) 3 serie po 10-12 powtorzea
pompki na poreczach 3 serie po 10-12 powtórzeń

Dzien trzeci
Grzbiet podciąganie sie na drazku do karku w szerokim uchwycie 5 serii po 10-12 powtorzea
siedzac, ściąganie oburącz uchwytu dolnego wyciągu do brzucha 5 serii po 10-12 powtorzea
Biceps siedząc na ławce skośnej (kat 60o), uginanie ramion ze sztangielkami 3 serie po 10-12 powtorzea
stojac, przemienne uginanie ramion ze sztangielkami 3 serie po 10-12 powtorzea

Dzien pićty
Barki siedzac, wyciskanie sztangi zza karku w gore 3 serie po 10-12 powtorzea
stojąc w rozkroku, wznoszenie ramion ze sztangielkami bokiem w gore (do linii barkow) 3 serie po 10-12 powtorzea lezac przodem na ławce poziomej, wznoszenia ramion ze sztangielkami bokiem w gore (ramiona lekko ugięte w lokciach) 3 serie po 10-12 powtorzea
Nogi przysiady ze sztanga na barkach 5 serii po 10-12 powtorzea
wyprosty nóg w kolanach na maszynie 5 serii po 10-12 powtorzea
UWAGA: Brzuch ćwiczymy jeden raz w tygodniu.

Wiec?

Pozdrawiam!

2

Odp: Na mase

Starz ??
Ile o to mozna pytać :?

3

4

Jaki masz staż cwiczen ? Inaczej mówiąc ile juz ćwiczysz ?

5

jak wyszukałeś go na forum to jest opis w temacie kto i jak go stosowal.
patrzysz pod swoim kontem i masz

6

Trening jest ze stronki, a staż to rok

Sorry nie zrozumiałem o co chodzi big_smile