1

Temat: Prosze o pomoc

Witam mam 18 lat i 170cm wzrostu i stoje w miejscu czy są jakieś ćwiczenia nato żeby sie troszke wyciagnaaż??

2

Odp: Prosze o pomoc

poprzez wyciagnaa rozumiem urosnąć w gore (wzrost.)
możesz sprobować sie rozciagaa, ale to dużo nie pomoże bo wzrost jest zapisany w genach.
jeszcze możesz wystrzelia w gore.
zacznij sie martwią dopiero po 21-23 roku życia.

3

Chodzi o wzrost? jeśli tak zaufajmy naturze rosnie sie do 21 roku życia wiec powinno Ci jeszcze troche przybyć choć to uwarunkowane genetycznie.
Ja też miałem zastoj a ko3o 2 smigna3em jeszcze Nie ma sposobu aby urosnaa.
można zwisaa na drażku, czy dużo p3ywaa ale cudow sie nie spodziewaj.
Pozdro.

4

możesz troszke powisiea na drażku, rozciągają sie wtedy kregi, ale za dużo to Ci nie da.
No a są tez takie odżywki, które powodują naturalne zwiekszenie produkcji tego hormonu.
Ale nie polecam takich metod.
Chod1 moja kole?anka stosowała z powodzeniem.

5

http://hades.dmkhosting.com/forum4/viewtopic.php?p 27743#27743 http://hades.dmkhosting.com/forum4/viewtop...p?p 27743#27743 tutaj już był poruszany podobny problem big_smile

6

który z tych jest najleprzy Whey Protein Isolat, ZMA, Tribulus Terrestris

7

żmą

8

nie wis na tym drażku
tzn jak lubisz to sobie wis, ale nie oczekuj, że urośniesz
fizyka jest nieub3agalna- grawitacja i tak zrobi swoje z twoim cia3em

9

żmą ale na żmą jesteś za młody...Whey Protein Isolat polecam...

10

Jesteś jeszcze młody, więc jest szansa, że urośniesz. Kości długie rosną dzięki podziałowi komórek chrząstki nasadowej. Taka chrząstka występuje między nasadą a trzonem kości. I przyjmuje się, że w wieku ok 20 lat u mężczyzn następuje trwałe połączenie trzonu z nasadą. Po tym następuję zahamowanie wzrostu. Wszystkie zależy czy u Ciebie już minął ten etap czy też nie. To czy wyglądasz na wysokiego jest też zależne od kilku czynników. Zawsze możesz próbować dodać sobie wzrostu poprzez fryzurę i odpowiednie obuwie. To, jaką sylwetkę masz też będzie wpływało na to na ile centymetrów będziesz wyglądał. Gdy byłam grubsza każdy uważał mnie za niską. Teraz jak odchudzam się i schudłam już kilka kilogramów z pomocą ćwiczeń, diety i suplementu www.trizer.pl to słyszę, że jestem wysoka jak na kobietę.