Temat: jak wyzezbic biceps

siemka mam taki problem prawy biceps umnie ma 35-36cm a lewy ma 34mniejwiecej i niejest wyzezbiony prawy wmiare jak to zmienić zeby lewy wyzezic podobnie jak prawy?? dodam ze lewym wiecej wykonam powtuzen...

2

Odp: jak wyzezbic biceps

lol... masz 35- w ramieniu i chcesz to rzezbc ?????????? nie rob tego bo będziesz mial kupę a nie lape dobij lape do 4 cm i wtedy ocenisz czy tzeba rzeźbić czy nie , bo mysle ze jak lapa byla by wieksza o pare cm to wcale niechcialbys jej rzeźbić tylko dalej masować
pozdro

3

Zacznij wykonywać cwiczenia na biceps i triceps jednorącz , wtedy będziesz mógł lepiej wyizolować miesien . Musisz zmusić lewa do wykonania jeszcze kilku powtórzeń wiecej niz robisz prawa . Powodzenia 8)

4

proponuje taki trening
-Uginanie hantli na modlitewniku
-Uginanie hantlami naprzemian z suppinacja nadgarstków
-Uginanie hantla w podporze o udo

I wten sposob skupićsz sie na poszczególnych partiach z czasem sie mniej wiecej wyrówna nchodz bedzie slabsza reka ciezej pracowac... i tylko nie licz na to ze zrobisz równo ze w prawej i w lewej ebdzie tyle samo cm bo nawet zawodowi kulturyści maja o 1cm jedna rękę mniejsza od drogiej... taka juz jest geentyka ludzka ... nikt nie jest idealnie proprocjonalny... a im wieksze będziesz mial ramiona tym mniej ebdzie widać dysproporcje

5

no ja wiem ze nigdy niebeda oba bicepsy takie same ale zeby go troszke podzezbic prawy mi nieprzeszkadza ale lewy ;/... teraz robie tak sztanga 4x10-12, hantle ugannie młotkowe 4x15-2 uginanie hantli pojedynczo 4x15-2 powtuzen

6

A czy jest to różnica widoczna gołym okiem? Czy wiesz o tych kilku centymetrach tylko, dlatego, że mierzyłeś się dokładnie za pomocą centymetra. Myślę, że problem dysproporcji nie dotyczy wyłącznie Ciebie. Jeśli będziesz dalej ćwiczył to różnica z czasem powinna zaniknąć. Pogadaj z kumplami z siłowni jak oni w swoim przypadku sobie radzą. Ja rozmawiając z koleżanką, która odchudzała się tak jak ja dowiedziałam się o spalaczu tłuszczu www.trizer.pl, który pomógł mi zrzucić zbędne kilogramy. Powoli znika tkanka tłuszczowa i odkrywają się mięśnie.