1

Temat: skakanka

jest ona dobrym cwiczeniem i atrakcyjnym (rocky ty ty ty tyyyyy heheh) i mam takie pytanie ile ma cm ma profesjonalna skakankaż? bo zal mi kasy a nie wiem ile sznurka odmierzyć

2

Odp: skakanka

tyle zeby tobie pasowała

3

15 zl Ci zal na skakankę

4

w sumei to mi naprawdę zal, zbieram na pas

5

chyba ze tak

6

za 2 pln masz bokserkę na łożyskach skacze sie zaje***ie sam Ań takiej skacze

7

to są takie z drewnianymi raczkami??

8

taaa i z fajnymi łożyskami bo są i na sprzeynach bez łożysk ale to badziew i lepiej dołożyć 5pln i kupić pozadna na łożyskach kreci sie zajefajnie i tak nadgarstki od kręcenia nie bola big_smile ale jak sie walnie to zostaje ślad ze 2 dni :

9

jak zostaje ślad 2 dni to rzeczywiście dobra skakanka big_smile

10

no jak sie rozkręcisz pozadnie podskok na około 1cm lub 2 podksoki za 1 obrotem to jednak ten rzemien ciągnie big_smile

11

wiecie co chyba sobie kupie w sklepie przekonaliście mnie
bede z taka skakał lepiej nie rocky ..hehehhe pozdro

12

no ksacze sie zaje** heh i ważne ze szybko sie kreci mniej mecza sie nadgarstki przez co dluzej będziesz mógł skakać no i wygodne drewniane raczki big_smile

13 (edytowany przez anna89 2016-04-05 15:00)

Prawidłowe skakanie na skakance pozwala przede wszystkim na spalanie kalorii. Pamiętam, że jako dziecko spędzałam wiele czasu skacząc na skakance. Nie wiem jak to możliwe, ale miałam wtedy tyle energii, że godzinne skakanie na skakance nie męczyło mnie. Co innego teraz. Pierwsze dni skakania na skakance skutkowały zakwasami oraz szybkim zmęczeniem. Jestem nastawiona na uzyskanie ładnej sylwetki do wakacji wiec zaopatrzyłam się w skakankę i spalacz tłuszczu www.trizer.pl. Jednym i drugim chcę podkręcić metabolizm. Lepiej zainwestować te kilka złoty w lepszą skakankę, żebyś później nie miał problemów z nadgarstkami i dłońmi. Czasem w markecie można trafić na dobrą skakankę z obracanymi rączkami.