Temat: co zakupic??????

siemka mam 16 lat i ćwiczę od 3 miesięcy w domu ostatnio kupiłem ławkę plaska/skos w gore, z przyzadem do cwiczenia nog(nieuzywam bo trenuje kolarstwo i to co robie na treningach mi wystarcza) mam jeszcze hantle 2x5kg i 2x14kg i dodatkowe obciazenie teraz zamiezam kupić gryf prosty-180cm lub200cm oraz ławkę do brzuszkow w co jeszcze powinienem sie zaopatrzyc???

2

Odp: co zakupic??????

zapomniałem dopisać ze mam jeszcze drazek do podciągania

3

gryf lamany - na pewno sie przyda

hantle są z regulowanym obciazeniem ??

możesz pomyśleć nad zrobieniem wyciągów i modlitewnika

4

to są hantle które kupiłem od znajomego,obciazenie jest odlewane i w tej chwili niezabardzo mogę regolowac na nich obciazenie bo mam do nich tylko odważniki po 6 kg ale jak bede mial mniejsze to mozena regolowac

5

na twoim miejscu zrobiłbym sobie jakiś wyciąg lub modlitewnik zamiast kupować ławeczki na brzuszki.
NA brzuch są inne swietne systemy treningowe np.
6w albo ABS 2 (ktory od jutra zacznę cwiczyc) i nie potrzebujesz do nich ławeczki do brzuszkow, jedynie do ABS potrzebujesz drazek taki normalny do podciagania.
Poszukaj tych treningów na forum.
Lee podawał kiedyś link do swietnej rozpiski ABS a 6w masz na głównej stronce dobrze opisany.

6

laweczka do brzuszkow wg mnie przyda ci sie gdyż jest to skos w dol wiec mozna elegancko klatke robić tylko potrzebne są stojaki lub ktoś ci sztangę podaje jeżeli chcesz ćwiczyć modlitewnik hantlem zamiast modlitewnika możesz wykorzystać opraci laewczki skośnej +. ustawiasz odpowiedni kat stajesz za laweczka reka na oparci lawki i masz modlitewnik