Temat: Co byscie chcieli w dziale???
Piszcie co chcielibyocie aby sie tu znalazło - w dziale, w podwieszonych postach
Jak bede miał wiecej czasu - postaram sie w miarę wiedzy i mozliwosci spe3nia Wasze prooby
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Strong Man & Trójbój Siłowy → Co byscie chcieli w dziale???
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Piszcie co chcielibyocie aby sie tu znalazło - w dziale, w podwieszonych postach
Jak bede miał wiecej czasu - postaram sie w miarę wiedzy i mozliwosci spe3nia Wasze prooby
treningi, suplementacja, odzywiania... zkaldam ze sie różnią od kult
FWnbu na razie nie ma nic (po za planem szymkowiaka i rozmow1 o przedramionach) wiec z pewnośći1 przyda sie kilka ciekawych metod treningowych zarówno tych wschodnich jak i zachodnich nom i oczywiście jakieś zdjecia chociaż nie wiem jak sie na tym forum dodaje za31czniki
Spoko - wszystko sie rozkręci
na razie nie mam zbytno czasu (sesja, prace dorywcze itp)
dlatego badam zapotrzebowanie
liczę również na Wasz1 inicjatywę
osobiście to mysle, że bardzo przydatne byłyby plany treningowe zarówno dla zaawansowanych jak i poczatkujacych :
odświeżam posta.
Piszcie co chcielibyście znaleźć w dziale.
hmm no napewno by sie przydało pare nowych tematów i nie tylko o treningach ale moze sposoby leczenia kontuzji moze coś o regenracji i wogle jakieś nowinki np to co mówiłeś o tych treningach co maja 45 minut i sie przedziela je 3 minutowa przerwa było ciekawe i wogle jak by jakiś mod odwiedził kiedyś to forum byłoby fajnie no to tyle.
właśnie co jest z moderatorami tego dzialu? Trzeba bedzie sie upomnieć o nich u administratora.
PS. Widze ze w Twoim avatarze zagościł Aleksiejew Wasilij, fenomen który w podrzucie osiągnął 25 kg - to taka mala ciekawostka
http://www.max82.republika.pl/alexiew/006
modem tego dzialu jest FWnb a od dawna go nie widać na forum ;
wiem kto to był w rwaniu za to w okolicach 18 ale nie jestem pewien poza tym to tak słyszałem ze byly z nim niezle afery jak został trenerem ale tez nie jestem pewien ile w tym prawdy
tak poza tym liondekadPol to czemu twój avatar jest taki duży i w takiej dobrej jakości ja nie moglem takiego wstawić jak probowalem
w podwiezszonych to by sie mogły znaleźć plany treningowe oraz plany na wyciskanie coś o nastawieniu psychicznym
tak poza tym liondekadPol to czemu twój avatar jest taki duży i w takiej dobrej jakości ja nie moglem takiego wstawić jak probowalem
W profilu w miejscu: odnośnik do zewnętrznego Emblematu:
Wpisz adres Emblematu, który chcesz wykorzystac. podaj ścieżkę dostępu do emblematu i juz
moim skromnym zdaniem powinno znalesc sie tutaj pare ważnych inforacji takich ja zawody,kiedy gdzie ,rekordy w trójboju w kategoriach iwekowych ,ale nie tylko z wysokiej polki ,takze te juniorskie ,informacje dotyczące najwiekszych ,znaczy chodiz mi o tyhc którzy uzyskali najlepsze rekordy,
A w ogole ktoś tu jest zawodnikiem albo chociaż trenuje trójbój czy wyciskanie??
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Strong Man & Trójbój Siłowy → Co byscie chcieli w dziale???
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc