Temat: Arnold
http://www.fun.from.hell.pl/2004-09-13/arnold rnold /a - zostawię bez komentarza...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
http://www.fun.from.hell.pl/2004-09-13/arnold rnold /a - zostawię bez komentarza...
po pierwsze było to juz a po drugie to fotomontaż
a po trzecie ciekaw jak teraz naprawdę wyglada arnold...?
Czy ja wiem czy to fotomontaż z tego co wiem to nie zaciekawię juz wyglada, jakoś go nie lubie zabardzo
fotomontaz, w garniaku nawet widac, ze wciąż jest z niego kawal chlopa.
Nawet jeśli byłoby to prawda to to chyba normalne zeby w jego wieku tak wygladac?
wiesz carone troche to śmieszne tu kulturysta a tu stary dziadek.
Dla mnie to jest jakiś walon fagas nie lubie go
Panowie, jekby nie było Arnold ma 59 lat.
Trudno zeby ciagle był piekny.
zresztą chyba slyszeliscie, ze przy Terminatorze 3 pracowano nad jego wygladem komputerowo czy jakoś tak.
Ja go zawsze lubiłem choć jest slabym aktorem, ale ma jaja i jest inteligentny.
czytałem ze w terminatorze 3 zagrał nawet poczatkowa scenę czyli jak był rozebrany bez dublera i bez zadnych poprawek, zresztą nieglugo ma kręcić nowy film będziemy mogli sie przekonać jak wyglada teraz
Swoja droga Terminator 2 to chyba najlepszy sequel w historii.
Przynajmniej dla mnie.Ja tam czekam na Rambo 4, bo 2 i 3 byly blade przy jedynce.
Podstarzaly Sylwek powinien sie sprawdzic.
Dla mnie to jest taki odpowiednik Solid Snake z Metal Gear Solid /
mi sie wydaje ze pomimu wieku i obowiązków jako polityka napewno ćwiczy rekreacyjnie na silowi
BookerBadd zabawne Pauline3603z wypowiedzi...Arnold to IKONA...a nie jakiś tam...praktycznie to on wykreował ten sport...Na tamte czasy to było naprawdę cos...sila Pauline3603a i rzezba.. Pewnie wielu tu niedozyje tego wieku..wiec nie warto wyśmiewać sie z Arnolda...Co do foty...to w TV pokazywali to samo..ale nadal nie jestem przekonany co do pełnej wiarygodnosci...Koles zreztgnowal ze względu na wiek zdrowie pozycje spoleczna i rodzine..*************************szeryf - dobre porownanie
Ciekawe ilu lat dozyje colemani jak wtedy bedzie wygladal... a szkoda, lubie Ronniego
roniego lubie ale arnolda nie lubie i nie polubie nie wiem czemu
Arni jest dla mnieidolem i to od wieelu lat raczej nie brał zadnej mety ani deki jak większość ludzi teraz a co najważniejsze przyleciał sobie z austrii do USA i został sobie Gubernatorem wiecej chyba nie trzeba dodawać B) /
dla mnie on tez jest kimś a jego rola np w terminatorze,predatorze czy terz konanie to coś konkretnego albo w komando odpowiednia osoba pasujaca do tych rol...
ja lubie roniego a arnold to dla mnie jakiś fagas ale dążę do takiego wygladu jak Vin diesel to mi wystacz
To fotomontaz.
A nawet gdyby nie, to co was w tym dziwi? Myslicie, ze Coleman w wieku 6 lat bedzie taki wielki jak dzis? Naturalna produkcja testosterony z roku na rok malej.
A wiec w wieku 6 lat jest juz dosyc niska.
Brak diety i treningów tez robi swoje
No jakbys Arniemu powiedzial, ze nie ma diety i nie trenuje to mógłby sie obrazić /
On juz nie ma 2 lat tylko 6 wiec jest to mozliwe, a po drugie juz na pewno nie ma takiej motywacji do cwiczen tak jak kiedys.
Jest guberntorem juz w filmach nie gra, kasę ma to po co ma cwiczyc...
O czym wy gadacie? jakiej motywacji do cwiczen, jakiej diecie? Ten człowiek ma 6 lat... w tym wieku nic poprostu nic nie pomoze.
tarosc jest choroba z ktora nawet Arnold nie wygra... A swoja droga ciekaw jestem czy taki Roonie do tego wieku w ogole dozyje...
Jak to po co ma ćwiczyć ? A tobie nie brakuje siłowni jak robisz sobie dluzsza przerwe ? Na pewno sobie troche pocwiczy, zeby sie zrelaksowac, utrzymać dobra sylwetkę -w końcu jest gubernatorem i wzorem dla wielu ludzi- nie moze sobie pozwolić na rozrost brzucha.
Ludzi w tym wieku tez lubia sobie pocwiczyc, nie robcie z nich takich starcow, bo nie każdy czuje sie na tyle, na ile ma lat.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc