1

Temat: Czy strace???

zaczynają sie wakacje wiec ja zaczynam pracować na basenie i nie bardzo bede mial czas zeby chodzić na silownie ale za to mam zamiar robić 1 basenów dziennie i mam pytanie czy jak sobie odpuszczę siłkę to strace masę na samym plywaniu czy moze nawet troche zbuduje i masy i rzezby???
Thx

2

Odp: Czy strace???

Hmm. można ro?nie zalozyc. Jeżeli będziesz robił 1 basenów dziennie to masy nie stracisz na pewno, jednak nie wiem jak długo twoje mięśnie to wytrzymają.

Co do rzeYby, to możesz ją wyrobią w partiach najbardziej zaangażowanych w p3ywaniu, czyli na plecach, barkach, tricepsie, klatce. Z nogami bedzie troche trudniej, dlatego gor1co zachęcam do poowiecenia raz/dwa razy w tygodniu za 45 minutowy trening na siłowni - chodzi tylko o nogi.

Nie jestem pewny co do zbudowania wiekszej masy, ponieważ dystans 1 basenów na siłowni to ogromne wyzwanie dla organizmu. jeżeli będziesz trzyma3 sie porządnej diety, to może tej masy nie stracisz. lol

3

masy możesz troche stracia; napewno siła pójdzie w do3 a rzeYba w gore trzymaj dietę aby stracia jak najmniej poleca3bym 1x, 2x razy w tygodniu krotki trening typowo si3owy

4

Pamietaj, że podczas p3ywania organizm traci masę kalorii, także nie zapomnij sie wyposarzya w posiłki na basenie.

5

Zgadzam sie masy nie zrobisz, rzezba pójdzie w gore ale jest duży plus rozciągniesz mięśnie które zapewne przykurczyły sie na siłowni.. i nabierzesz kondycji... moze być tak ze to bardziej ci sie spodoba niz treningi na si3ce. No i dieta odpowiednia, nie zapomnij o odpowieniej ilości kalorii!
pzd:-)

6

możesz kupić sobie od?ywke wysokoweglowodanow1 i pić jakiś napoj energetyczny typu Isostar.
Wszystko jest dobre, żeby nie stracia wypracowanego wyglądu.