1

Temat: Silownia - chce schudnac i nabrac miesni!

witam, niedługo niedaleko mnie otwierają nowa silownie, i mam zamiar od wrzesnia zacząć tam chodzic, wyglądam fatalnie i chce to zmienic, chodząc na silownie.Zalezy mi na intensywnym treningu 3-4razy w tygodniu, aby w nastepne wakacje nie wstydzić sie pokazać na plazy moje "parametry":wiek: 16wzrost: 187cmwaga: 105kg.Zalezy mi glownie na tym zeby schudnac, oraz nabrać masy mięśniowej celem mojego tematu jest uzyskanie jakiegoś planu na cwiczenie nog, brzucha i rak (glownie, klatę czy barki tylko troche). dodam ze jestem w tym zielony, ale mam motywacje i chce schudnac, prosze o jakieś porady/plany jakie cwiczenia wykonywać na siłowni

2

Odp: Silownia - chce schudnac i nabrac miesni!

Na poczatek znajdz sobie jakas diete... A najważniejsze jest to zebys nie jadł po 18.00, bo organizm nie zdąży tego strawić i wszystko idzie w brzuszek.
Masz jeszcze pare dni zeby zastosować dietę a później możesz isc na siłkę i dietę dalej trzymac...

3

Najpierw trening ogólnorozwojowy - dzial trening.Potem masowka.Dieta z dzialu diet.Suple se podaruj na razie.Skad Ci sie wzięło to, ze po 18 nie wolno jeść ?

4

po 18 staraj sie nie dostarczać wegli ale nie ze nie wolno jesc, posilki zazwyczaj są 3 (sniadanie,obiad,kolacja) rozloz na 6 posilkow ale mniejszych każdy na pol i średnio jedz co 3h

5

oprócz ogolnorozwojowki przez kilka tyg to oczywiście cw.
aerobowe ewentualnie HIIT

6

Przeoczylem, to, ze ty chcesz schudnąć 'cosl'Tyle podobnych tematow, ze juz nawet wypowiadam sie tak samo 'cosl'