1

Temat: brzuch

mam pytanie dotyczące brzucha.
nie ukrywam ale mam mala oponkę //:-D :-D ćwiczę systemem czterodniowym na masę i zastanawiam sie czy powinienem robić codziennie lub co drugi dzien kilku brzuszkow, oczywiście oprócz tych rozpisanych w systemie.

2

Odp: brzuch

Na stratę fetu brzuszki powinieneś robić dziennie.
Najlepiej A6W.
Jednak fet łatwiej stracić aerobami i dietą, no ale skoro robisz masę to masz dylemat :

3

A ja słyszałem ze brzuch mozna ćwiczyć codziennie czy to prawdaż?

4

To właśnie napisalem.
jeśli chcesz spalić fet, to wrecz powinieneś robić codziennie.

5

Brzuch możesz smialo robić codziennie

6

Wzrost: 182Waga: 74Ja tu widze duza niedowage, pewnie potrzeba Ci tylko rzeźby na brzuchu.
Przez pewien okres czasu obetnij węglowodany z diety i rob A6W albo inne serie na wszystkie mięśnie brzucha np- unoszenie nóg w zwisie 4x 20- unoszenie kolan w zwisie 4x 20- skręty tułowia 4x 100- normalne brzuszki 4x 20Rob to codziennie po każdej sesji na silowni.
Wskazowka przy tym jest to, zebys nie robił brzuszkow do końca bo pracuje kręgosłup bardziej, nie odrywaj krzyża od podlogi/lawki

7

'' ''!Wzrost: 182Waga: 74Ja tu widze duza niedowageNiby czemu ma miec niedowagę ? Nie jest kulturysta, jego waga jest jak najbardziej prawidlowa.
A oponkę pewnie ma tak jak mówi /

8

EldyeSchub- ten trening co podales to za bardzo zabójczy jak dla poczatkujacego.
proponuje wybrać ze 2 z tych co dal EldyeSchub i stosować codziennie

9

to niech robi:- unoszenie kolan ( jak będziesz mial juz sile na 20powt.
rob unoszenie nóg ) 4x 20- zwykle spiecia 4x 20

10

No.
I efekt gwarantowany

11

mam pytanie do was czy ten trening A6W to pomagaż? I jeśli tak to tam jest podane 6 cwiczen, i czy do każdego dnia wybieramy każde z 1 cwiczenia, czy jak trenowac?????

12

każdego dnia robisz wszytkie 6 cwiczen.
czy pomagaż nie wiem.
mam zamiar zacząć dopiero

13

Napewno pomaga jakby nie pomagalto by Ci go nie proponowali...

14

Pomaga i to bardzo.
Tylko załatwcie sobie jakiegoś partnera do liczenia i do mobilizacji bo szybko człowiek rezygnuje

15

Czyli każde cwiczenie w pierwszym dniu robimy jedna serie po 6 powt.
a drugiego dnia robimy wszystkie cwiczenia po 2 serie?? Tak to mam rozumiec?? chodzi o A6W

16

Tak

17

Czy plan A6W mogę wykonywać na wieczor w gódź 22.
przed snem i po kolacji???

18

jak masz oponę na brzuchu to lepiej przed kolacja

19

A najlepiej przed sniadaniem.

20

albo i tak ale jeśli sie chodzi do szkol sredniej ciezko ten czas znaleźć przed sniadaniem chyba, ze ktoś nie lubi spać /

21

Jak pójdziesz na studia, albo do roboty to dopiero będziesz wiedział co to niewyspaniem /Choc poobijać tez sie mozna /

22

Ja sie przyzwyczaiłem do spania po 5-6 godzin i nawet teraz jak mam ferie to wiecej niz 8 nie wyciagne.

23

ja mam czas jeszcze, zeby spać to sobie pospie po 8h dziennie /

24

To zalezy od organizmu, bo ja np.
musiałbym te 8 godzinek przespać zeby byc jak nowo narodzony rano.

25

raczej od przyzwyczajenia mój stary jest kierowca i jak śpi 3-4h to sie zajebiście wyśpi //:-D :-D /