1

Temat: Do Mdderatora ..::ETYL::..

sry rozumiem oglądałem ten wcześniejszy post o 6w tylko chciałem odpowiedzieć a nie zakładać nowy post (jak widać jestem pocztakujacy tutaj) a chdozilo mi o to czy ile musze wykonywać powtórzeń i ile serii a jeszcze mam jedno pytanie czy jezelui bede wykonywał to cwiczenie to mam odłożyć inne np.
biceps, triceps ?

2

Odp: Do Mdderatora ..::ETYL::..

raz, http://img249.echo.cx/my.php?image=a6w2nl http://img249.echo.cx/my.php?image=a6w2nl
dwa, seria to 6 cwiczen wyknanych jeno po drugim bez przerwy po tyle powtórzeń w każdym ceiczeniu ile masz na tym obrazku
po tych 6 cwiczeniach robisz 1 sek przerwy i znów zaczynasz ten obwód czyli znów robisz 6 cwiczen po kolei
i tak 3 razy

szostka to trening na brzuch a ty piszesz o bicku i tricku ? o co chodzi ?

3

znowu niebardzo rozumiem o co ci chodzi
IadrekI podal tutaj co i jak robić - serie i powtorzenia masz w tym linku

6W to trening na brzuch...wszystkie inne partie ćwiczysz także - tak jak masz w swoim planie

4

IadrekI chodziło mi z bicepsem i tricepsem czy bede mial sily ćwiczyć inne partie miesni bo widze ze 6w jest dosyc zmudna i meczaca
patrz robie 6w w poniedzialek,srode,pićtek a we wtorek i czwartek jadę z bicepsem i tricepsem tylko chodziło mi o to czy nie bedzie to z byt meczace i myślałem czy nie lepiej odpoczywać przez te dni niz ćwiczyć inne grupy

5

a6w robisz codziennie matko boska jak mozna byc tak tempym co jest trudnego do zrozumienia a6w po obejzeniu samego rysunka ??? to juz trzeba byc tempym jak sklonowana owca : a i niewymyslajcie nowych skrótów dotyczących a6w ( piszcie albo a6w albo pelna nazwe... )

6

6w MASZ ćwiczyć CODZIENNIE !!
inne grupy - bic, tric, klata, barki, plecy, nogi - raz w tygodniu

7

:roll:

8

najlepiej szóstkę rob wieczorem
a normalny trening ok 17-ej