1

Temat: Skrecenie kostki - jak to dok3adnie wyleczya???

skręciłem rok temu kostke... chodziłem na rehabilitacje itp. myślałem ze wyleczylem. Zaczelem nowy sezon w kosza i nagle znów skrecenie - i tow dodatku ta sama noga! :x Chodze na rehabilitacje ale jestem ambitny ;D - chce coś wiecej. Czy zna ktoś jakieś cwiczenia lub metody na wyleczenie stawu skokowego tak, aby długo sie nie powtórzył z latwosciaż?
Pozdrawiam...

2

Odp: Skrecenie kostki - jak to dok3adnie wyleczya???

na forum nie ma rządnego lekarza - wiec to ten twój powinien wiedziea najwiecej. on widział skrecenie. najlepiej spytaj go o inne mozliwosci leczenia. może jakas masa itp. chodzisz na rehabilitacje wiec to powinno wystarczyć. leczenie troche trwa i nie da go sie na siłe przyspieszya.
może jak już wyleczysz staw to zak3adaj na meczach jakas opaskę lub bandaż.

tak juz sie przyje3o na forum, ze w sprawach zdrowotnych odsy3a sie do lekarza, bo on widzi dany uraz na żywo i ma wieksze kompetencje.

3

ja ci jednak mogę powiedzieć z wlasnego doswiadczenia ze zawsze będziesz juz naraziny bardziej na kontuzje kostki. saam odczuwam często do dziś skutki skrecenia(dosyc lekkiego naszczecie nie wymagało wzywania lekarza) i wogule jakoś tam często mi sie wykrecata noga i wogule oc prawda nie jest to taki bol jak wtedy ale tesh boli.
Ale nie s3uchaj mnie tak pozatym nie nzam sie wiecej niz na swoim przykładzie idą do lekarza sportowego najlepiejj i sie wypytaj

4

no koledzy ale nie pisał bym tutaj na forum bez poprzedzonej wizyty u lekarza.
nie kazał on mi tu napisać ale rok temu kazał mi isc na rehabilitacje ktora guzik dala... przy teraźniejszej kontuzji powiedział to samo.. a ja chce sprawdzić inne metody, chce sie ubezpieczyć na przyszlosc.
myśleliście ze nie byłem u lekarzaż lol mój przyjaciel wysłał mnie tu - na forum i powiedział ze ktoś napewno zna jakiś dobry sposob, dalej wierze ze ma racje lol

5

myśleliście ze nie byłem u lekarza

wierze, że byłes - kto powiedział, ze nie.
jak ten lekarz niebardzo ci pomogł to odwiedz innego.
lekarz lekarzowi nie rowny.

6

zamykam post ponieważ jak wspomniano nie ma lekarza wśród nas...
a każde inne propozycje niz polecenie pojscia do lekarza specjalisty mogę przy dostosowaniu sie do nich pogorszyć sytuacjie......