Temat: Przetrenowane chuherko z obwislym brzuchem :) potrzebuje pom
Witam!
Jestem nowy na tym forum chciałbym sie dowiedzieć kilku rzeczy. Mam 23 lata 7 kg masy i 18 cm. Problem lezy w tym ze te 7 kg to glownie brzuch bo jestem ekstremalnie chudy. ćwiczyłem kiedyś intensywny trening sportowy przez rok, ale prowadziłem sie zle tzn z wagi 6 kg spadłem do 5 i po przekroczeniu progu sila caly czas spadala. NIe brałem supli i nie stosowałem diety. cóż byłem młody i glupi. Mam pytanie musze przerobić ten brzuch na mięśnie i nabrać w miarę normalnej sylwetki. NIe chce ladowac ile wlezie. Poprostu spalić tłuszczowego garba i zamienić w miesnie. Macie jakieś propozycje co do diety? suple? koktajle? anabole? chociaż tych ostatnich to niezbyt bo przez tamten trening nabawiłem sie klopotow z pikawa, chyba ze slabe. Z gory dzieki za każdy post.
P.s. Wiecie ze po przypisaniu mi przez lekarza Betaloc ZOK 25 na normalizacje tętna masa z 5 paru w ciągu roku wzrosla do 63?? . Moje tętno było w granicach 1 na minutę teraz jest kolo 80. przemianę materi mam ekstremalnie szybka. Strawie starego kapcia nawet ;p.
Luki