Temat: SUPLEMENTY DLA TRIATLONISTY
co możecie polecić zawodnika tej dyscypliny jakie firmy kombinacje suplementów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → SUPLEMENTY DLA TRIATLONISTY
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
co możecie polecić zawodnika tej dyscypliny jakie firmy kombinacje suplementów
twoim celem jest oczywiście jak najwiecej sily przy jak najmniejszej ilosci masy??
tak zresztą mój trening wyklucza wzrost masy.ktora powoduje wieksze zapotrzebowanie na tlen.
a brałeś juz coś wczesniej??jesli tak naisz co
jechałem na wyrobach nutrend,ale jakoś nie podzielam opinii np;kolarzy o ich baronach energetycznych.teraz koledzy z ochrony mówią coś o MULTIPOWER i ich wyrobach?
triatlon to bardzo ciezka dyscyplina jeśli chcesz zachować obecna wage to możesz stosowac:- bcaa, glutamina, aminokwasy - szybsza regeneracja miesni po wysilku- stacki kreatynowe - zwiekszona wytrzymałość przez odtwarzanie ATP - witaminki - zwykle albo jakiś animalpak - thermale - dające kopa na treningi tlenowe ( uważaj bo przy częstym stosowaniu i ekstremalnym wysiłku moze pikawa paść )
jakieś konkretne firmy????
zalezy ile masz kasy,jak dużo to bież te z gornych polek a jak nie to postaraj sie chociaż o te ze srednich bo moim zdaniem nieoplaca sie brac najgorszych produktów
Tak na offtopie, IkawcioI, powiedz coś o sobie.
kliknąłem w twój link i widze, ze interesują Cie sprawy ochrony.
To twoje forum ? Zajmujesz sie zawodowo ochrona ?
pracuje jako osobisy ochr.strona nie jest moja tylko fajnej ekipy ludzi od osobistej ze zdrowym podejsciem i kontaktami w tym interesie.koles który to admin.wczesniej wylansował pakiety suplementów adresowane pod katem pracy ochronny z uwzglednieniem wszystkich aspektów pracy i treningu.to oni lansowali takie firmy jak ultimate,inkospor,nutrend,multipower.
A kogo np ochraniałeś ? To chyba nie tajemnica ?
pracuje dla szefa MOSSO
ile zarabiasz? jeśli mozna spytać
info puszcze na pm
Ok dzieki ; Dziwne, ze jako boduguard nie musisz byc " karkiem " Ale co tu dużo szukać popatrzmy naprzyklad na ludzi z jednostek SAS-u, którzy pracują także jako bodyguardzi najważniejszych osób w panstwie, liczy sie wyszkolenie i kondycja
nie masa a wiedza sie liczy co możesz wyczytać na forum ibc.org.plgdzie pisza wyłącznie ludzie z tej branzy.
Masa moze sie tak nie liczy, ale Djabolica-Red... niestety, trzeba miec wzrost 'cosl' ':trening:' Poszukaj sobie np wymagania BORowikow, jest tam o ile pamiętam wzmianka o wzroscie.
Podobna byla w policji, bodajże do prewencji, ale teraz sie tego nie trzymają bo maja taki kryzys, ze zatrudniają każdego kto nie jest idiota choć w sumie, Kaczynskich bys mógł chronić 'cosl'Miesniakow lubia zatrudniać w roznych klubach, gdzie szefowie przekładają zazwyczaj element psychologiczny jaki stanowi widok stu dwudziesto kilogramowego kafara nad profesjonalizm, którego często im brakuje.
zrobił sie chaos w temacie suplementow-jezeli temat ochrony VIP,a kogoś interesuje to moze moderator gdzieś go upcha.Ja zapytam co sadzicie o wyrobach MULTIPOWER???jestem na etapie szykowania sie do 14dniowego kursu(intensywny do 12godz.zajec)
Ja nie brałem wiec sie nie wypowiadam.
Koledzy chwala a pod wzgledem chemicznym składu nie studiowałem jeszcze tych wyrobow
a ich batoniki i zele to w moje dyscyplinie wazne,bo INKOSPOR to cenę ma straszna 'nerwus'
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → SUPLEMENTY DLA TRIATLONISTY
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc