Temat: ocena treningu
siema wszystkim //:-D :-D jestem nowy na tym forum i chciałbym abyscie ocenili mój trening.
Mam 17 lat kiedyś ćwiczyłem 2 miechy na siłce ale mialem coś z przedramieniem i mnie przez rok bolało przy wysiłku ale teraz jest chyba ok wiec zacząłem znowu dopiero 3 tygodnie cwicze.
wzrost 177 waga 75kg.Poniedzialek : BARKI PRZEDRAMIEWyciskanie sztangi z przed klatki 4x8 Wyciskanie sztangi zza karku 4x8 podciąganie sztangi wzdluz tlowia 4x8unoszenie sztangielek w bok i w przód po 2x8 unoszenie sztangi podchwytem i nachwytem po 4x25 WTOREK : BICEPS unoszenie sztangielek 4x8unoszenie sztangielek chwytem młotkowym 3x8unoszenie sztangi lamanej 4x8 unoszenie na wyciągu dolnym 4x8 pod roznym katemSRODA : KLATAwyciskanie na płaskiej 4x8wyciskanie na skosie 4x8wyciskanie sztangielek 6x8 z roznym ustawieniem rakprzenoszenie sztangielki za głowę 4x8i na maszynie ale niewiem jak sie to nazywa 4x8CZWARTEK : TRICEPS + PRZEDRAMIE(tak jak w poniedzialek)wyciskanie sztagni wąskim chwytem 4x8wyciskanie sztangi lamanej francuskie 4x8wyciskanie sztangielek siedząc francuskie 4x8sciaganie wyciągu 4x8pompki odwrotne 3x8PIATEK : PLECY + NOGIna maszynie chyba buterfly 6x12sciaganie wyciągu 4x12 nogi robie na maszynach po 12 powtorzen.
SOBOTA ; KLATA metoda 10/1 + Przdramie (tak jak w poniedzialek)na plecy robie tak mało bo gdy ściągam wyciągi to zaczyna mnie bolec ta reka z ktora mialem problem rok wczesniej :/chce ćwiczyć tym planem 6 tygodni później tydzień przerwy i jakiś inny ach biorę kreatynke z vitalmaxa artrox z vitalmaxa i arginin tez z vitalmaxa wczesniej nigdy nic nie brałem acha no i jeszcze dieeta do tego.
Cel masa.