Temat: gryf lamany
nurtuje mnie jak go nabyc jak najtniej prosze o wasze opinie, anonse sprawdzam i mam tam oloszeia itp.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nurtuje mnie jak go nabyc jak najtniej prosze o wasze opinie, anonse sprawdzam i mam tam oloszeia itp.
wiesz srednia cena gryfu w sklepie to 100-11 zloty i niestety bol bólem ale mniej w sklepie nie idzie ,ale jeśli chodzi o anonse to juz lepiej na twoim miejscu pojechałbym w pare miejsc pooglądał co oferują sprzedawcy z anonsów przejzal który lepszy i wtedy decydował poszukaj jeszcze po necie
w realu itp są tańsze przeważnie po osiemdziesiąt pare zl , ale bywają promocje
no ja tez sie szarpnę niedługo i poniżej 80-9 zl ciezko zejsc ale widziałem jakiś Ań allegro za 7 pare, ale nie wiem czy aukcja jeszcze aktulana, w sklepei to jak poprzednicy mówili od 1 zl wzwyz, popytaj znajomych mzoe kumus sie odechciało ćwiczy albo am 2 egzemplarze
real itd, tam są tanie lamane gryfy
lamany jest na szerokość bica czy na długość ?
Z mojego doswiadczenia wychodzi ze w hipermarketach są przeważnie drogie takie rzeczy
Sam kompletuje jeszcze swoja pakernie i tak np cena talerza do gryfu 15kg w Kerfurze 105 zl a u mnie w miescie w fit-sporcie cena to 89 zl. Takie sklepy maja jakiś nieznanych producentów i przez to jest taniej
Chyba z reszta sprzętu jest tak samo
przejdź sie po sklepach i zobacz gdzie najtaniej, a jak nadal bedzie ci drogo to allegro zobacz
w hiper marketach raczej najtaniej !
znaczy sie tak obciaznie w sklepei jakim kolwiek to jest drozyzna i nie polecam bo mozan samemu za grosze wytoczyć lub ktoś ci za cenę surowki + na flaszkę wytoczy
a co do gryfow to w supermarketach typy auchan,gent itp jest najtaniej około 8 dych i chyab tak zrobie ale szczerze naet 8 dych nie chodzi ulica weic bym sobei życzył byz ataki gryf ktso chciał z 4 zl
Stary po co kupywac taki drogi sprzęt jak mozna to samemu zrobić
jak masz jakieś stare rurki a jeśli nie masz to idziesz,kupujesz za pare zloty 1,5m rury,tniesz,spawasz i masz gryf
Tyle, ze taki spawany gryf moze w każdej chwili pieprznąć i np twoja głowę zmiażdżą dwa 2 kg ciezary...;
czlowieku, przyjedz do mnie do Wielunia, jest tu taka fajna pakernia z której możesz sobie wynieść co chcesz :-D, tylko trzeba wyczekać na moment.
gryfow lamanych chyba maja ze 4 wiec nie sprawi im to zbyt wielkiej różnicy :-D
to było switne obrabiac silke..calkeim spoko podejscie, ja np.
chciałbym atlas wynieść
sprubuj na allegro poniewz nigdzie taniej go nie kupisz amatorsko nikt nie da rady go zrobić
Dzisiaj byłem na zakupach w Kerfurze i pomyślałem lookne i kosztował 13 zl nie zobaczyłem jakiej był długości ale 13 to 13
w sumę z tego co ja pamiętam u mnie lamany kusztuje w auchan ok 80zl wiec drogawo u was w tym sklepie
masz pomógł za latyge
jakoś ja mam spawany i od trzech lat na nim ćwiczę i sie nie rozj... ,jak sie dobrze zrobi to nie ma prawa sie zchrzanic,ale spoko jak wolisz kupić to twoja sprawa, ja akurat wolalem zrobić bo nie mialem kasiory no i jak na razie sie trzyma
Stary po co kupywac taki drogi sprzęt jak mozna to samemu zrobić jak masz jakieś stare rurki a jeśli nie masz to idziesz,kupujesz za pare zloty 1,5m rury,tniesz,spawasz i masz gryf
lepiej wygac te rurki tez szukam tenigo lamanego gryfu i ostatnio kupel powiedział ze zna gosta który za flaszkę powigina mi rurke jak chce
opierdalamy jakas siłkę fejna !! w poznaniu albo gdzieś
będziemy mieli gryfow ... xD na glowah ^^
joke^^
Tak jak myślałem w Fit-Sporcie jest tanie gryf kosztuje 89 zl 8)
tu masz stronke z allegor zobacz sobie http://www.allegro.pl/show_item.php?item 52665859 http://www.allegro.pl/show_item.php?item 52665859
Pomagam ci bo tez szukam jeszcze kilku talerzy i paru innych rzeczy do swojej siłki
w sumie obciaznie to dam ci rade mzoe smieszna przejdź sie na zlom bo często sympatycy sportu za grosze sprzedaja i mozan coś trafić
a naj pewniej jest by ktoś ci wytoczył to jest w miarę tanie i wygodne pozdro
ja np nie zbyt ufam tym wytaczanym obciążeniom gdyż kupel kupił 2 talerze niby 15 kg jeden mial 14 z hakiem a drugi kolo 16 ; no jak je kupowla na wadze było 3 kg heh tyle ze nie równo po polowie ; wiec trzeba kupować u zaufanych ludzi
Jakiej długości powinien byc gryf lamany dla poczatkujacego? Lekko czy mocno lamany?
to zalezy...ja spotkałem sie w roznymi dlugosciamia ael 12 cm jest według mnie odpowiedni... kat lamanie ma wpływ na sposob jaki bodziec bedzie atakował miesien...wedlug mnie sporoboj sobie załatwić uniwersalny...przejsciowy miedzy prostym a mocnym lamanym...-
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc