1

Temat: Co byscie poradzili???

Mam 16 lat waga 68kb i 176cm wzrostu.
chciałbym sie was doradzić jakie odzywki beda najepsze dla zwiększania mojej masy miesniowej?? Tak zeby byly widoczn efekty.
Narazie zakupiłem sobie gainera 1kg.
Prosze o jakieś propozycje bo nie chce kupować w ciemno.
Dzieki

2

Odp: Co byscie poradzili???

Jaki staz? jeżeli dopiero zaczynasz to proponuje odłożyć jakie kolwiek odzywki bo i tak postępy beda duze, dopiero jak zanikną moze czymś sie wspomoc, ale do tego jest tez potrzebna dobra dieta.

3

Zgadzam sie z RittenhoBoan'iem, jak dopiero zaczynasz to odłóż odzywki na później bo przy dobrej diecie i treningu bez tego dobrze ,,spuchniesz BTW. 1kg gainera to za malo, dokup jeszcze ze 2 kg

4

no wiesz juz jest przede mna 1 miesiąc zakupiłem sobie ta odzywke http://www.wspomaganie.pl/product_info.php?cPath 41&products_id 772 http://www.wspomaganie.pl/product_info.php...products_id 772 bo chce troche popracować nad masa bo waze 68kg i 176cm wzrostu i za mało troche to?? :cry: :cry: :cry: /code

5

1kg odzywki typu gainer to naprawdę bardzo malo, a tak poza tym to na poczatek dieta na amase powinna starczyc, jaka masz typ budowy?

6

RittenhoBoan napisał/a:

Jaki staz? jeżeli dopiero zaczynasz to proponuje odłożyć jakie kolwiek odzywki bo i tak postępy beda duze, dopiero jak zanikną moze czymś sie wspomoc, ale do tego jest tez potrzebna dobra dieta.

Na samym początku warto próbować działać bez żadnych wspomagaczy. Sama zmagając sie z dodatkowymi kilogramami walczyłam samą dietą i ćwiczeniami. Dopiero jak moja waga stanęła w miejscu, a nadal nie była tą, którą chciałam zaczęłam sie wspomagać spalaczem tłuszczu Trizer. Szybko pojawiły się efekty, bo już po miesiącu ubyło mi dwa kilogramy. Moje samopoczucie znacznie się polepszyło i byłam zmotywowana do dalszego działania. Trizer pomógł mi utrzymać dietę, bo dzięki odpowiednio dobranym składnikom hamuje apetyt.