Temat: Plany na wakacje
Gdzie planujecie wyjechać?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Gdzie planujecie wyjechać?
Jeśli uda mi się osiągnąć idealną sylwetkę do wakacji to chciałabym lecieć na Kubę. Oczywiście wszystko zależy od tego czy uda mi się wytrzymać z odchudzaniem. Póki, co jestem na dobrej drodze. Wspomagam się suplementem diety www.trizer.pl. Jest to spalacz tłuszczu, który zmniejsza apetyt. Od kiedy go przyjmuję to jadam mniejsze posiłki i nie jadam słodyczy, bo nie mam na nie ochoty. Dlatego aktualnie dobrze mi idzie z utrzymaniem diety. Staram się odżywiać zdrowo. Oprócz tego, co kilka dni ćwiczę, aby skóra nie straciła jędrności.
Panowie a kto wybiera sie nad morze?
Przerażają mnie te tłumy nad morzem. Wolę jezioro lub rzekę.
Zależy jaką miejscowośc wybierzesz. Tak naprawdę tłumy są na plażach jedynie na weekendy. No i jeśli chcesz wypoczywać praktycznie przy wejściu na plażę. Nawet w takich teoretycznie bardzo zatłoczonych miejscowościach jak Mielno czy Władysławowo można znaleźć spokojne zakątki. Wystarczy wybrać sie na spacer plażą. Plaże w Polsce są szerokie, na pewno nie będzie tyle osób, aby mogły je zakryć w całości.
Nad morzem polecam Jastarnię i Juratę. Jest spokojnie, dużo atrakcji. Na miejscu warto wynająć jakiś wygodny apartament.
https://www.blueapart.pl/
Na przykład tutaj
nad jeziorami jest zawsze fajnie
Jest naprawde ok. Ze swojej strony mogę polecić dwa
jezioro Białe na Lubelszczyźnie ( naprawdę świetna imprezownia na wakacje)
oraz Pasym na Mazurach - jest to o wiele spokojniejsze miejsce, coś dla tych, którzy chcą naładować baterie do konca rokku
Jeśli chcecie wybrać się w góry w tym sezonie to polecam już zacząć szukac noclegów. W sezonie będzie o wiele drożej, no i wiele noclegów będzie zarezerwowanych. Noclegów górach polecam poszukac na tej stronie
https://www.sunandsnow.pl/apartament-wgorach-1
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc