Temat: Odzywki & suplementy...<co?>
Witam.
Mam male pytanko...otoz przeglądając oferty roznych producentów odkryłem ze zachodzi dziwne zjawisko...Podam pare przykladow:
TREC DIBENCOZIDE ARGININA TESTOSTEROL MEGABOL UNIVERSAL GH MAX OLIMP HMB 60zl NITROBOLON II MASS XXL Zauwazylem, ze te odzywki, które są tańsze maja PODOBNO rownie dobry, a moze nawet i lepszy efekt dzialania niz drozsze, tzn.producent tak pisze.
Wiec w czym tkwi haczyk? Bo takie odzywki jak np.
dibencozide czy arginina są tanie, i do tego efekt NIBY maja 'wypasiony'. Interesuje mnie dlaczego tak jest? Czy naprawdę te odyzwki maja taki super efekt mimo tego ze są baaardzo tanie i skoro juz to czy mozna je bezprzeszkod przyjmować (skutki uboczne)a jeżeli juz to jakie zestawy?. o nitrobolonie juz gdzieś byla mowa na forum wiec do niego pytań nie mam.
chciałbym jeszcze sie dowiedzieć jakie zestawy(chyba ze jest jakiś jeden środek który nie wymaga dodatkowego) najlepiej przyjmować jeżeli nie któreś z tych wyzej wymienionych ćwiczyłem w tamtym roku na siłowni ale raczej to byly poczatki czyli bledy i t p i t d...mniejsza.
chciałbym teraz przez najbliższe 3 miesiące coś osiagnac(masa, sila),i chciałbym zebyscie doradzili jakie odzywki itp itd.
mogę przeznaczyć 3oozl;/-maks.
Fajnie by było jak by sie coś niecoś sie utrzymalo.
Co dobre? nitro z czyms? kreatyna z czyms? bialko z czyms? ?!?!?!?!?!.pomozcie..... PS.
a o dietę tez bede pytal.