1

Temat: Porada dla zielonego

Witam,Cwicze sporadycznie - brzuszki, pompki, drazek - razem kolo 0,5 h dzien.
Mam lekko nadwage, mięśnie jeszcze nie wypracowane, wiek 21 lat.
Co byscie mi polecili jak dla mnie?? jakieś odzywki?? L-karnityne?? HMB?? Nie wiem nic, wiec prosze o pomoc

2

Odp: Porada dla zielonego

Proponuje dietę i jakiegoś dobrego spalacza //:-D :-D byle nie hmb /

3

jeśli chcesz stracic fet to dieta i trening.Jesli chcesz nabrać masy to dieta i trening.A co ty chcesz właściwie teraz robić ? Tylko nie mow, ze to i to bo bedzie Ci ciezko.

4

a pozatym czegobys nie chciał osiągnąć to nie kupuj pod zadnym pozorem ani L-Karnityny, ktora w ogole nie dziala (nie ma zadnych dowodów na jej dzialanie) ani HMB ktre tz kompletnie nic nie daje a strasznie dużo kosztuje!Wez sie za bieganie, plywanie, dluzej ćwicz bo 0,5h dziennie to za malo! przestrzegaj diety jakiejs- domyślam sie ze redukcyjnej, bo narzekasz na fat.
jeśli hcesz jakieś odzywki na spalanie to Thermo Speed z Olimpu, ale wiedz, ze bez niego, tylko ciezsza praca tez wszystko zrobisz!

5

Na tluszcz az tak nie narzekam ino mysle ze z tego co mam mógłbym zrobić jakieś miesnie.
Co do odzywki to chodziło by mi o coś co pomogło by w przeistoczeniu tego tluszczu w mięśnie oraz zeby dawało kopa do dalszej pracy i wynikow.Dzieki bardzo za pomocne wypowiedzi :

6

Jak masz samozaprcie będziesz trzymał dietę i systematycznie ćwiczył to bedize efekt //:-D :-D , mam kolegę do tego samegochce dojsc co ty //:-D :-D ale on tylko by jadł a ćwiczy to na sile bo musi //:-D :-D /

7

nie idzie zamienić tluszczu na miesnie, chcesz schudnąć to dieta i dużo ruchu

8

jak slysze takie gadanie zamienić tluszcz w mięśnie :/Jesli chesz robić mase, czyli mięśnie to licz sie z tym, ze tluszcz Ci przbedzie, jeśli chcesz zrzucić tluszcz, to licz sie z tym, ze mięśnie tez Ci zjada...

9

Tylko jak chcesz robić masę robiąc pompki i brzuszki? //laugh.gif lol laugh.gif Zamiast brac niepotrzebnie jakieś odzywki lepiej zainwestuj ta kasę w karnet na silownie a jak nie masz czasu ani Ci sie nie chce to daruj sobie odzywki

10

JeannereR napisał/a:

Proponuje dietę i jakiegoś dobrego spalacza //:-D :-D byle nie hmb /

Dieta jest zawsze kluczem do sukcesu. Jeśli potrzebujesz dobrego spalacza to od siebie mogę dać pozytywną opinię dotyczącą Trizer. Dowiedziałam się o nim od znajomych, którzy poprawili znacznie swój wygląd. Udało im się odkryć mięśnie i spalić tkankę tłuszczową. Sama w ostatnim czasie pozbyłam sie dwóch kilogramów. Produkt składa się z piętnastu składników, które są tak skomponowane aby ograniczyć chęć jedzenia i ułatwić uzyskanie odpowiedniej figury. Przyjmowanie produktu jest łatwe bo ma postać tabletek, dzięki temu łatwo go przyjmować.