Temat: Nowy potrzebuje pomocy
Witam jestem nowy mam 18lat mysle nad zakupen kreatyny chce przybrać troche masy ćwiczę troche w domu bo nie stać mnie na siłkę mam w domu 3kg hatle prosze o rady i jaka kreatynę wybrać i ile zazywac!! z gory dzieki!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → Nowy potrzebuje pomocy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam jestem nowy mam 18lat mysle nad zakupen kreatyny chce przybrać troche masy ćwiczę troche w domu bo nie stać mnie na siłkę mam w domu 3kg hatle prosze o rady i jaka kreatynę wybrać i ile zazywac!! z gory dzieki!!
masz tylko 2 hantle 3 kilogramowe?
tacy ludzie mię rozwalają niema kasy na silownie ale na kreatynę sie znajdzie no i jeszce te 3 kg hantle na tym jak weźmie kreatynę to mu lepsze mięśnie urosną niz po cwiczeniach na normalnej siłce bez kreayny(respekt dla takich ludzi)
Zamiast tej kreatyny idź na zlom i za te poieniadze kup sobie żelastwo z którego zrobisz sprzęt do cwiczen! POtrzebujesz przynajmnije sztangi z ok 5 kg obciazenia na poczatek zeby zrobić dobry trening! kreatynę bierz po pol roku cwiczen, lub jak Cie pierwsza stagnacja dopadnie!
Nawet nie musi złomu kupowac.
pamiętam jak mój kumpel zaczynał to zainwestował tylko w sztange, ojciec mu z betonu odlał ciezary(lacznie sie mieściło coś ok.
75kg) a zamiast ławeczki układał 3 taborety i przykrywał kocem ^^ moze to nie brzmi za ciekawie ale na poczatek starczalo.
mylisz priorytety tetrus.
Jak chcesz torche przytyć to kup sobie 5kg czekoladydawkowanie: tabliczka przed snem :blink: /
możesz sobie aerobik porobić znimi... śmiech na salimyslisz ze kreatyna taki dobry środek wszyscy w niej pokładają swoje nadzieje...z silownia intenswnym treningiem ciezko jest coś z niej wykszesac wiecej a co dopiero bez niczego
ja ci proponuje Shotguna jedna porcja tylko w dni treningowe 3 min.
przed treningiem cena w detalu w sklepach na miescie 200zl //laugh.gif laugh.gif //laugh.gif laugh.gif //laugh.gif laugh.gif //laugh.gif laugh.gif //laugh.gif laugh.gif idź na normalna silownie gdzie jest sprzęt a te hantelki to niewiem moze do niektórych cwiczen na triceps, twój post jest smieszny, ja nie mam dla ciebie zadnej porady niz cwiczenie w normalnej silowni.
A tak na marginesie mam pytanie mam 10zl podajcie jeakies ekskluzywne suple na mase, najlepiej bym ćwiczył raz w miesiacu, i bym sie za dużo nie przemeczal.Zapisz sie na normalna silownie, a jeśli nie masz kasy to ćwicz w domu pompki, brzuszki, podciaganieitp chodzisz jeszcze do szkoly moze tam coś sie znajdzie lepszy rydz niz nic.
Pozdro
karolka ty masz dychę a ja mam 15 to ja juz sobie dwie dobre odzywki kupie //laugh.gif laugh.gif tylko szkoda ze to tylko nasza fantazja
Nie rozumiem, dlaczego nikt nie spytał ile ten użytkownik trenuje czasu na siłowni .... ? Kreatyna jest tylko dla doswiadczonych !
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → Nowy potrzebuje pomocy
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc