Temat: najwieksza zwala-glupie posty na forum
najwieksza zwala to bedzie jak akzdy napsize jakiś głupi post co przeczyta na tym forum:
zaczynam lipek 16 : mam 16 i do wakacje che przypakwoac co mam wziasc mysle o 3 strzalach tescia i 4 deki
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
najwieksza zwala to bedzie jak akzdy napsize jakiś głupi post co przeczyta na tym forum:
zaczynam lipek 16 : mam 16 i do wakacje che przypakwoac co mam wziasc mysle o 3 strzalach tescia i 4 deki
ja pamiętam jeden zaje zaje temat który założył PAKER2005
PNphpBB2&file viewtopic&t 3958 3958
godny polecenia, dla lachu....
Oto wyciąg z regulaminu forum:
Staraj sie nie obrażać innych użytkowników forum, jesteśmy tu przeciez zeby wynieść stad jak najwiecej pożytecznej wiedzy a nie kłócić sie nawzajem. Pisz krotko i treściwie (nie nabijaj sobie postow!)
Traktuj pozostałych forumowiczow, tak jak sam chcial(a)bys byc traktowany(a).
SparrowPL 1 ostrzezenie !
ok rozumeim zastosuje sie do tego
myślałem ze takie coś to nie bedzie odebrane jak obraza no ale masz racje każdy moze napisać coś głupiego i sam bym nie chciał by kto sie ze mnie smial, juz tak nie zrobie
Jeden z głupszych
najwieksza zwala to bedzie jak akzdy napsize
hehehe dobre )
No ten post to należy napewno do jednego z tych glupich postów
mi sie wydaje ze SparrowPL nie mial zlych intencji i nie chciał nikogo obrzazic tym postem, ale fakt mógł nie podawać użytkownika który to napisal.... chociaż czasami widać jak coś jest założone dla JAJ
właśnie tak było no, ale słowo sie rzekło mam ostrzerzenie a tyle juz siedzę na forum, zżyłem sie wiec wole nie wylatywac
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc