jedz z odstępami nie wiecej niz 2-3 h, głównie dużo białka i węglowodanów
węglowodany -
chleb, kajzerka, platki kukurydziane, kukurydza-kolby, por, seler, granat, jabłko suszone, gruszki suszone,p1czek
Białko -
mleko, soja, ser chudy, pierś z kurczaka-indyka, cielecina chuda, bialko jajek, tuńczyk
niezajadaj miedzy posiłkami twój organizm sie musi przyzwyczaić do godzin jedzenia czyli staraj sie jadac o tych samych godzinach codzinnie, niepodjadaj miedzy posilkami twój posiłek na oniadanie i potreningowy powinien zawierać dużo białka i weglowodanow, możesz gdzieś przeczytać ze mleko w proszku odtłuszczone jest dobrym Yrod3em białka ale to nie jest tak do końca w podajże 7 dni przytyłem 3 kg z 52 na 55 przy 175 wzrostu, i zaczolem pic właśnie to mleko no i stanolem na tych 55 kg po paru dniach sie zaczolem wkurzać pomyślałem ze to moze przez mleko, od 4 dni pije znowu normalne mleko 0,5% i po 4 dniach waze 57, 2 kg mi przybyło to co tutaj napisałem to właśnie ja sie tak odżywiam jest to sprawdzone i bardzo dobre polecam niemozesz tez zapomnieć o tluszczach i cukrach które są energia twojego ciała a bialko i węglowodany materiałem budulcowym ale o tluszczach i cukrach to napisze ci na gg jak chcesz ...
do uzupelnienia swojej diety możesz sobie również zakupić od?ywke, ja sobie kupiłem HI-TEC Super Mass Profesional napisze potem jakie skutki, ale przypominam ze do uzupelnienia, zebyo czasami nie mysla3 ze jak ?resz odzywe to juz jeoanie musisz