Temat: Testosteron???
jestem chory na zapalenie watroby typu b.
mogę brac tesciaż?? jakiego i w jakich ilosciCH???
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jestem chory na zapalenie watroby typu b.
mogę brac tesciaż?? jakiego i w jakich ilosciCH???
:motylanoga: zapytaj sie swojego lekarza
ogólnie jak jesteś chory to napewno masz os3abiony organizm i nie wiem czy jest sens nawet cwiczya.
Lekarz bedzie wiedział
raczej możesz brac ja mailem zultaczke typu a i troche kosu wciaglem i jak narazie nic mi nie jest ale lepiej idź do lekarza
kiellbkacper1964 ta zoltaczka to po mecie???
hehe mogę ćwiczyć i mogę jeść wszystko tak mówi lekarka::D:D:D hehe
kiellbkacper1964 ta zoltaczka to po mecie???
nie ja mialem zyltaczke w wieku 6 lat a metę wzilem jak mialem 17 czytałem ze po typu a watroba sie regenruje i nie poziostawia śladów po chorobie
Wspo3czuje w wieku 6lat ale jak siew pe3ni regeneruje to dobrze
Znam ziomali co załadowali ponad 1 mety i bez os3onek w dodatku piją i niby nic im nie jest. Mein ziomek zjad3 3 mety w 3-4 cykalch i miał coś jak by pod zawa3 ciśnienie 205/18 albo coś takiego robili mu testy ale mety nie wykry3o ogólnie coś ostanio padają (u mnie) packerzy
Za dużo biorą
kaczewiak37... może myl1 metę z dropsami :-) lub tik-takiem :-)
heh moim zdaniem nie :
Nie na pewno mi myl1 widaa efekty
hehe
a chyba testosteron nie wpływa zle na watrobe???
Każdy koks w jakimo stopniu negatywnie wpływa na organizm człowieka, jeśli chodzi o testosteron to dawkowanie odbywa sie poprzez zastrzyki i bezpośrednio nie ma stycznooci z ?o31dkiem/w1trob1 wiec skutki oddziaływania testy na w1trobe beda ma3e ale niech sie wypowie jeszcze TMQ
Gdyby testosteron wpływa3 szkodliwie na w1trobe, to my me?czy?ni, zostalibyomy pozbawieni wątroby :-)
No właśnie już dawno nie miałbym wątroby Przecież nasz organiz wytważa ciągle testosteron :-)
męski organizm wytwarza go 3 razy wiecej niz kobiecy
heh
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc