Temat: DIETA
Co mogę zyskać stosując dietę a co nie stosujac??
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co mogę zyskać stosując dietę a co nie stosujac??
To, ze bez diety twoje przyrosty beda znikome w porownaniu do zaspokajania dziennego zapotrzebowania na bialko/wegle/tluszcze a w tym sporcie to bardzo wazne, zeby dobrze jeść
stosując dietę dostarczasz organizmowi niezbednych składników budulcowych do rozwoju miesni (bialka, weglowodany, tluszcze), jak powiedział WingateZeal dieta pokrywa Twoje dzienne zapotrzebowanie na dane składniki dzieki czemu mięśnie rosna (maja z czego sie budowac) //:-D :-D /
kolejna rodzyna forumowa:D
Dobra OK ale jak jem to co mama zrobi na obiad czy kolacje to nie wystarczy przeciez tam tez są bialka, weglowodane i tluszcze.
o boshe..
Dobra OK ale jak jem to co mama zrobi na obiad czy kolacje to nie wystarczy przeciez tam tez są bialka, weglowodane i tluszcze.Troche mi Ciebie zal...A mamę pozdrów
Po 1 nie 3 posilki tylko powyżej 4-5 posilkow ed dzienniepo 2 ćwicząc bez diety tez będziesz mial efekty ale na pewno nie po takim czasie jak z dieta- z prawidłowym odzywianiem szybciej dojdziesz do celu i wymarzonej sylwetkipo 3 poczytaj 7205a tu masz przykładowe diety, wybierz cos, wstaw, i poproś mamy, zeby od czasu do czasu coś Ci przyrzadzila, chyba ze sam coś umiesz zrobic... 5260
Dzieki za pomoc pozdro
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc