Temat: Obciazenia allegro 1,50 zl/1 kg stal toczone - kupowal ktos?
Jak w temacie - łatwo znalesc ta aukcje - linka nie wklejam bo dostane bana - koleś ma tylko jeden pozytyw i nie chce wysłać za pobraniem - a nie chce kasy wtopić !!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie - łatwo znalesc ta aukcje - linka nie wklejam bo dostane bana - koleś ma tylko jeden pozytyw i nie chce wysłać za pobraniem - a nie chce kasy wtopić !!
cena bardzo przystepna, tylko zawsze te koszty wysyłki wszystko wala
tyle ze pan wysyła tylko jak mu sie wczesniej wpłaci pieniądze na konto - co jest śmieszne przy jego 1 pozytywie
zgadza sie, nie ryzykował bym.
Chyba ze na poczatek zamówić tylko pare kilko i najwyzej straci sie pare zl.
Ale ja juz nie raz sie naciąłem na tych nowych i kasa poleciała bez odwotu a wystawać komentarz negatywny po to zeby najprawdopodobniej samemu otrzymać nie oplaca sie
Tylko ciekawe ile trzeba zapłacić za przesyłkę wkoncu to wazy.
no za spory ciężar spora cena niestety.
no dokładnie sporo zaplaciesz za pszesylke wiec powiem tak ze nie oplaca sie kupować obciazenia na allegro za droga pszesylka :cry: niestety
http://www.cennik.poczta.lublin.pl/index.php?ramka krajowe/formularze/k_paczka.php http://www.cennik.poczta.lublin.pl/index.p...ze/k_paczka.php Mozna sobie obliczyc.
allegro oddaje kasy za wyjebke od 5 do 3 zl chyba regulaminu nieznacie:D
Na przesyłkę wydasz wiecej niz ten sprzęt .... pozatym coś mi tu smierdzi, za tanio ...
no tez mi smierdzi ta aukcja na kilometr , w sumei wyczaiłem w tesco ciężary chromowane BEST w dosyc atrakcyjnej cenie
ja kupuje zawsze po 3,5/kg thorna -ladne czarne i nie narzekam, ile płacisz w tesco?
za 2 x 1,25 kg zapłaciłem 14 zl ale wiem ze czym wieksze krążki tym niej za kg sie płaci - tyle ze to chrom
u mnie nigdzie nie ma thornow w tak przystępnej cenie
to faktycznie atrakcyjna cena lols
nie moze zrobić Ciebie w chuja bo zaraz beda go mendy łapać ;
14 zl za 2,5 kg obciazenia :motylanoga: :badgrin: to naprawdę zrobiłeś interes zycia !
mysle ze komu jak komu, ale ludziom ćwiczącym by sie nie narazal, chyba ze jest glupi.
Na wiochach 1,5-2 zl za kg to normalna cena jest, mój brat cioteczny ma pełno takich krążków za grosze, jak pojadę do niego w wakacje to przywiozę z pol tony :D:D
nie moze zrobić Ciebie w chuja bo zaraz beda go mendy łapać ;
chromowane i czym wieksze ciężary tym mniej za 1 kg wychodzi a mnie akurat byly potrzebne 2 x 1,25 kg.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc