Temat: Uzaleznienia sterydowe?
W jaki sposob objawiają sie uzale?nienia spowodowane stosowaniem sterydow?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W jaki sposob objawiają sie uzale?nienia spowodowane stosowaniem sterydow?
kolejna kuracja
marekkk bardzo dobrze to skwitowa3eo
Oczywiście objawia sie to kolejn1 kuracją. Bierzesz coraz wiecej i mieszasz różne środki. Stoisz przed lustrem i mówisz sobie: Kurde ale ja wyglądam. Nic po mnie nie widaa. Musze coś jeszcze wziąść... POZDRO!
Aha czyli uzaleznienie tworzy sie we w31snej psychice
Ale czy sadzicie jak ktoś mówi ze weźmie tylko 2-3 cykle i mu starczy,to według was bedzie brac dalej ? 8)
CO o tym sadzicie?
Czy was koksy uzalezni3y?
Wydaje mi sie hahahahaha62 ze jeżeli koleś mówi sobie wezmę 2 cykle bede duży i mi styknie.
Po tych 2 cyklach jest duży ale za pare miechow spada mu to i bierze kolejny mówi tak 3 nie zaszkodzi jak tamte nic nie zdziałaćy na zdrowiu... Potem ma taką czapę ze non stop bedzie chciał brać i być coraz wiekdzy bedzie już jak Arni ale powie ze ma ma3y biceps a ma np 52 :-) Tak to bedzie... Strasznie ciezko później wyjoa z tego..
Klopot polega na tym ze :
1. mięsa jest zawsze za malo!!! i chce sie miec go wiecej
2. mięso zrobione na sterydach łatwo stracic i nawet czesciowa strata powoduje siegniecie ponownie po sterydy!
3. na siłowni i podworku wszyscy zgodnie stwierdza schudles? i mało kto wytrzyma ta presje
0l1slaw0 owieta racja najgorsze jest pytanie kumpli: Stary co ci tak spad3o?Pewnie sie obija3eo i nie ćwiczyłeo co? to jest najgorsze te spojrzenia i uomiechy politowania. Wpadasz na chatę i myślisz: Teraz im pokaże. Zrobie sobie taki cykl i tak urosne, że im gały wyjdą... POZDRO!
najgorsze to są wypowiedzi ludzi którzy mowi1 co tak słabo albo gadja ,że coś bierzesz a najgorsze to ale schud3eo to jest do3ujace jak cholera.
:trening:
Mnie to najbardziej do3uje fakt ze ja ćwiczę juz 1,5 roku a mój rozwiesnik który ćwiczy 7 miechow wyglada lepiej odemnie ,ale oczywiście koksuje i jak patrze na niego to tak mnie zazdrosc zrzera ze az mi sie chce sięgnąć po jakiś sterydzik :frown:
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc