Temat: Ktory lepszy ???
GAIN BOLIC 6 czy Profi Whey Mass ???
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → Ktory lepszy ???
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
GAIN BOLIC 6 czy Profi Whey Mass ???
polecałbym Profi Whey Mass Gain Bolic 6 to praktycznie same wegle
jak trudniej tobie przybrać na wadze proponuje Gain bolic 6
lepszy profi whey mass, ale drozszy.
PS staraj sie pisać w temacie dokładnie o co Ci chodzi, np w tym powinieneś napisac: Gain Bolic czy Profi Whey Mass?? albo kotry gainer jest lepszy?? wtedy od razu wiadomo o co Ci chodzi
zalezy do czego lepszy - Profi Whey Mass ma bialeczka dużo (to jest bulk) a Gain Bolic to typowy hardgainer (sprawdza sie dobrze jako carbo) Produkty raczej nieporównywalne według mnie.
dzieki za odpowiedzi a co sadzicie o polaczeniu Gain Bolic i Ostrowi ???
ja właśnie używam takiego polaczenia - mnie smakuje i daje efekty - gain bolic jest dobry jako carbo a w polaczeniu z ostrowia daje dobrego gainera albo bulka.
ja tez mam od stycznia zamiar połączyć te dwa produkty, gain bolic ma maaaalo bialka:
mysle ze to dobre polaczenie
chyba ze masz duuzo kasy to możesz kupić OLIMP Profi Whey Mass.
jest droższe ale w porownaniu do gain bolica ma wiele wiecej bialka
po przeliczeniu nawet taniej wychodzi gain bolic+ostrowia niz sam profi..
Profi Whey Mass 1000g - 5 zl
# Bialko - 45, g;
# Tluszcz - 5, g;
# węglowodany - 45, g;
przy stosowaniu 1-3 razy dziennie po 100g . załóżmy ze bieresz 2x dziennie to starcza ci na 5 DNI!
Gain bolic 1000g + ostrowia 1kg -23 zl + 3 zl 53
# Bialko - 15, g;
# Tluszcz - 0,5 g;
# węglowodany - 79, g;
+
do tego załóżmy ze bierzesz na porcje brał 30g bialka zeby było porówno w tych produktach
przy takim samym dawkowaniu(2razy dziennie 100g) gain bolic kończy ci sie tez po 5 dniach. ale zostaje ci 700g bialka: czy nie taniej?:D chyba dobrze obliczyłem 8)
poprawcie mnie jak by było zle 8)
No rzeczywiście ze taniej.A teraz prosił chciałbym sie dowiedzieć czy mam spożywać oba produkty na raz(ostrowia+gain bolic) czy oddzielnie i czy jeżeli 1 porcie gain bolic rozrabiam w 15 ml mleka to aby dołączyć do teo ostrowie musze dolac do shakera wiecej mleka ???
jasne ze mozna stosować te dwa produkty.
mieszasz razem, albo bialko jedz tylko rano i wieczorem.
Ale jeżeli mieszam je razem to musze do shakera wlać wiecej wody/mleka ???
mleka lub wody możesz lac tyle ile chcesz tzn jak ci bedzie smakować najlepiej - zazwyczaj trzeba wiecej bo tak to robi sie budyń
do odzywek typu gainer raczej trzeba lac wiecej wody mleka bo troche gesty jest.
ale ogólnie to nie ma znaczenia ile wlejesz
a moglys pafnucyGa napisać ile jest weglio tluszczu i bialka w polaczeniu gain bolica z ostrowia bo z tego co widze to naposales tylko skład bolica
gain bolic w 100g ostrowia w 100g/30g
# Bialko - 15, g; # Bialko - 80g 24g
# Tluszcz - 0,5 g; # Tluszcz - 8g /2,4g
# węglowodany - 79, g; # węglowodany - 6g 1,8g
dodaj sobie i oblicz:
o spoko dzienki 8)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → Ktory lepszy ???
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc