Temat: Problemy ze stawami :(
Mam od jakiegoś miesiąca problemy ze stawami kolanowymi, mój staż na siłowni to 5 miesięcy brałem do tej pory tylko bialko Megabola i Glukozamine...
Co mogę kupić aby przesta3y bolea mnie stawy ??pomo?cie.....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → Problemy ze stawami :(
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam od jakiegoś miesiąca problemy ze stawami kolanowymi, mój staż na siłowni to 5 miesięcy brałem do tej pory tylko bialko Megabola i Glukozamine...
Co mogę kupić aby przesta3y bolea mnie stawy ??pomo?cie.....
aa i zapomnia3em jeszcze o aminokwasach....
glukozamina uodparnia stawy.
zrob sobie tygodniowa przerwe lub okres lżejszych treningow.
może sie przeciaży3es zbytnio,
p.s. nie pisz posta po poscie - urzywaj funkcji edytuj
je?li bol nie ustąpi to lekarz
Glukozaminka + MCM.
Oczywisciwe jak mówili poprzednicy- lżejszy trening.
Uważaj na technikę wykonywania ćwiczen na nogi.
Kolano to dosa skomplikowany staw, łatwo o kontuzje.
W takim przypadku polecam Artreum - glukozamina 500. Opakowanie które miałem zawiera3o 6 kapsułek. Niestety było dosyc drogie : .
1 kapsu3ka zawiera:
siarczan glukoazaminy 5 mg, fosforan triwapniowy, stearynian magnezu, amorficzny dwutlenek krzemu, składniki otoczki (woda, żelatyna)
NNKT tez smarują stawy
Ja w tym tygodniu kupuje sobie Arthroblock Olimpu, bo mam problem z barkiem.
Fajna sprawa glukozamina+chondroityna + MSM.
Przeciaży3es stawy.
Zastosuj lżejszy trening i masci polecane przez kolegow, a dolegliwości z czasem ustapić.
A jaki środek jest waszym zdaniem najlepszy w profilaktyce stawowej i regeneracji tkanki 3acznej? Jestem bardzo ciekaw fachowej odpowiedzi bo ostatnio mi w barkach skrzypi i strzela. Ca3e szczescie, że jest to jeszcze bezbolesne.
P.S. Jeżeli tylko możecie to napiszcie o srodkach działajacych od wewnatrz, gdyż masci nie wchodzą w grę :cry:
Proponuje wizytę u lekarza .. tez miałem kiedyś taki problem .. po jakimś wysiłku pola3y mnie kolana .. idź to Ci przepisze coś dobrego na receptę .. a sadze ze tak normalnie po tygodniu nie przejdzie samo bo mnie trzymało kilka miesięcy .. PoZdraWiam !
mnie kiedyś zaczęły bolec dosłownie wszystki stawy, zjadłem jakiś tam regenerator stawow olimpu i nic, poszedłem do lekarza to baba mi dala apo-naproxen w tabletkach i po 3 dniach wszystko przeszlo, od tamtej pory jak mnie czasami boli jakiś staw to smaruje go 5 razy dziennie maścią naproxen 10% i przechodzi,
obowiazkwo jem od tamtej pory preparty mineralno witaminowe i jakoś teraz nie mam za bardzo problemów
O W końcu jakieś nazwy apo-naproxen.
jeśli masz jeszcze jakas ulotkę po tym, to napisz prosze skład tego srodka i może cenę
i mnie coś kolano boli czasem a ostatnio brak zaczyna mam pytanie do Puz napisałeś o tym Arthroblock Olimpu ile tam jest kapsułek i jaka cena jakbys mógł to podaj to moze tez coś takiego se sprawie
Cena-około 40-45 zeta za 1 kapsułek.
Dobry produkt polecam.
Mia3em kiedyś złamany bark i mnie naparza3 przy ściąganiu drażka, teraz naparza mniej;
i jak dawkowanie ? tych 1 kapsow starczy na miesiąc bo jak nie ot dorgo wyjdzie :
No napisane jest żeby brać 2x dziennie po 2 kapsy (wiadomo,wiecej nie zaszkodzi,a szybciej sie skonczy-chwyt marketingowy),ale ja tam biorę 2x dziennie po 1 kapsie.
czyli na 5 dni mi starcza.
Pomaga bardzo.Starsza jest fryzjerka i ja bola kolana, kupiłem jej puchę tego na urodziny,jej tesj pomogło i bardzo chwali...
hm na 5 dni powiadasz to wychodzi troszke ponad 2 zl na miesiąc to nie takie drogi w sumei trzeba sprobowac ;
ze 2 strzaly z deca durabolin na bank na jakiś czas pomogą :-)
to był żart i nie polecam :!:
masci są dobre ale tylko jako dodatek...same nie wystarcza...
ze stawami nie ma żartów i polecałbym przechadzkę do lekarza...dostaniecie coś na recepte...a jeśli powiecie ze to od siłowni to na pewno powie to co zawsze
zdrowie to podstawa do dalszych osiągów
Po co wy piszecie posty jak macie problemy ze zdrowiem nie lepiej odrzu do lekarza pojsc.Sadze ze on bedzie wiedział najlepiej co ci doradzić
xXxAnekxXx powiem ci ze nie zawsze lekarz ci dobrze poradzi.
mialem klopty lewa lydka i poszedłem do niego to mi kazał przeswietlenia nóg zrobic.
nic nie wykrył a bol łydki był okropny to on mi nic nie poradził tylko powiedział zebym srodki przeciwbólowe brał które powiedziałem mu ze nie działają to on powiedział ze on na to nic nie poradzi no i jaki to lekarz :
proponuje zamkniecie tego tematu bo nie jest już aktualny....
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → Problemy ze stawami :(
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc