Temat: Tradzik a Suplementy
Powiedzcie mi niedoswadczonemu kulturyście 8) czy jakie kolwiek suplementy wywołują trondzik a jak tak to jakie ??
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → Tradzik a Suplementy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Powiedzcie mi niedoswadczonemu kulturyście 8) czy jakie kolwiek suplementy wywołują trondzik a jak tak to jakie ??
Mi sie wydaje ze suplementy tradzika nie wywo3uja.Te? na poczatku tak sadzi3em ze mam syfy od kreatynie ale sie myli3em.
Poprostu jak przy wysiłku fizycznym sie pocisz i później nie bierzesz prysznicu to trądzik jest od tego.Ja tak miałem puki nie zaczo3em brać prysznicu na siłowni po wysiłku fizycznym.
to zalezy od konkretnej osoby
Raczej nie.
Co najwyżej, w przypadku skazy bialkowej, może pojawia sie na ciele lekkie uczulenie w postaci krostek.
cynk + mydło antybakteryjne i z głowy
Każde bialko nasila trądzik i te z pokarmu i z odżywek.
A Kreatyna nie powoduje trądziku.
suple nie wywołują trądziku co innego niekotre sterydy (tylko niekture)
trądzik to zabuzenia organizmu w wieku dorastania nieleczony moze pozostawić blizny lub przedłużyć sie (o kilka nawet lat)
jeżeli masz z tym duze problemy wybierz sie do dermatologa on ci wyjaśni co ijak
poda diete, leki, antybiotyki, zabroni ci jeść ostrych piknatnych zeczy jak ketchup musztarda chiopsy... zabroni picia koli jedzenia czekolady, zabroni picia zwyklej cherbaty a zaleci zielona....
suple to jedynie mze wywołać nadmiar wegli i bialka ale nie obwiniałbym za trądzik suplementów
ja chodzile do dermatologa zabronił mi jeść wszystkiego dobrego a kazał jeść zdrowe zarcie
i moze dobrze odpowiednia dieta i na siłkę jak znalazł niejem syfu ni popijam g... tzn cola
jest ok trąd troche zszedl ale należy odstawić leki na wakacje i stoje w miejscu po wakacjach znów terapić i bedzie spoksik z moja buzka:D pozdrawiam wszystkich z pryszolkami hihihi
a ja z w3asnego doowiadczenia wiem że trądzik wywo3uje Tribusteron. zadziałać na skore dopiero po zaprzestaniu brania. trądzik to w sumie niezrownowarzona gospodarka hormonalna a tribusteron podwy?sza poziom testosteronu.
Pozdrawiam!
jeżeli Ci w czymś pomogłem to daj mi soga! :idea:
brałem kilka ale po ?adnym nie zauważy3em aby coś takiego sie pojawi3o.
hmm nie wiem czy to z gainera, ale odkąd go jem nie mam juz takiego problemu z tyr1dzikime jak kiedyś wiec napewno odzywki nie powodują trądziku ale raczej zapobiegają
A moze zmieni3eo myd3o :-)
albo zaastosowac hehe
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → Tradzik a Suplementy
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc