Temat: kreatyna z vitalmaxa

czesc jadł ktoś z was ta kreatynę z vitalmaxa 500g 49 zl? bo chce taki cykl sobie zrobić lepszy tnz 15 gram krety dziennie przed po i rano po 5 g a kasy tez za dużo nie mam...a i ile powinno sie przy krecie jeść bialak dziennie ? waszym zdaniem...dzieki big_smile

2

Odp: kreatyna z vitalmaxa

bierz kreatynę przed trniegiem tylko.
brałem i jest ok.

3

faza nasycenia to juz przeszłość 5-10g w zupełności wystarczy przed i po treningu po 5g to max czego potrzebujesz.
najbardziej polecam brac 5g po treningu wraz z dextro i tauryna

4

15 gram krety dziennie  
W takiej ilosci to bedzie tylko marnowanie supli. Po prostu taka ilość nie zostanie wykorzystana przez organizm i spłynie sobie...wiesz z czym i gdzie

najbardziej polecam brac 5g po treningu wraz z dextro i tauryna

albo cyklicznie ( jest opis na stronie, na czym to polega)Ale ja tez biorę tylko po treningu, i jest dobrze

5

nie chce fazy nasycenia ! ale ktoś tam w poscie napisał ze 5 g krety mozna caly czas brac to ja nie rozumiem? po co w takim razie przerważ...;

6

ja używałem ta krete i nie działała na mnie zarówno jak brałem 1 i jak brałem 15-2 g dziennie.
Nie na każdego dziala: ale lepiej pomysl o jakimś transporcie, zeby lepiej wykorzystać ja.

7

stale biorę taurynę 2 mega cpasy napewno do tego dextro bo to masa ma byc ! mówisz ze nienalepiej?; to chyba sie pokusze na 3 g tej z olimpu co wy na to?;

8

Ja ja brałem rano naczczo 5gr + 2 MC i po treningu tak samo + carbo.
Ja byłem zadowolony.
Dextro bym sobie darował i kupił carbo.