Temat: PROSZE O POMOC!

Witam mam 18 lat 18 cm i 8 kg ćwiczę od pol roku i mam prośbę bo nie za bardzo znam sie na odzywkach a chciał bym coś zacząć brac na sile wiec prosze o porade bede bardzo wdzieczny.

2

Odp: PROSZE O POMOC!

Napisz ile kasy chcesz na to przeznaczyć a napewno sie coś dokładnie dobierze

3

mogę przeznaczyć około 100zl wiec nie za dużo

4

wiec doradzam:- Kreatyna monohydrat 500g powder Vitalmax ( zielona pucha ) 50zl- Glukoza spozywcza ( dostepna w spozywczych, 1,90zl za 0,5kg ) - Glutamina 200g powder Vitalmax 45zlPowinno starczyć jak na pierwszy raz //:-D :-D /

5

po cyklu albo w trakcie jelsi starczy kasy to aminokwasy

6

mono a reszta na biało do uzupelnienia diety.po co mu glukozaż

7

glukoza po to rzebys mial powera na siłowni

8

%-)nie no w trakcie treningu mozna sobie carbo/izo popijac, ale polecam posiłek przedtreningowy, ew jakiś pobudzacz, to da sile do cwiczen.

9

wcale nie! glukozę musi wypic razem z Kreatyna :blink: wytłumaczę jeszcze raz chociaż nie wiem ile razy juz to ktoś opisywał na forum.
Rano na czczo pijac sama kretyne nie dużo z niej trafi tam gdzie powinno a jeżeli dodamy glukozę to podniesie sie nam poziom insuliny we krwi, ktora " dostarczy " większość zjedzonej kretyny do komorek mięśniowych w szybkim tępię zanim spadnie poziom cukru we krwi, w przypadku nie stosowania transporterów efekt jest dużo mniejszy