1

Temat: dorian yates nox pump

Już od naprawdę długiego czasu szukałem środka, który pozwoliłby ćwiczyć mi dłużej niż zazwyczaj. Ograniczenia treningowe bardzo mnie frustrowały. Chciałem wznieść się na wyżyny własnych możliwości, ale jednocześnie nie narażać się na kontuzję. Dlatego ważne było dla mnie też, aby suplement pomagał we wzmocnieniu wytrzymałości i siły. I tak po wielu próbach i błędach udało mi się trafić na preparat Dorian Yates Nox Pump, który okazał się produktem naprawdę rewelacyjnym.

W dniu treningu zawsze w pełni koncentruję się na planie, który mam do zrealizowania. Natomiast dni potreningowe są przeznaczone na relaks, co sprawia, że zazwyczaj zdarza mi się zapominać o mnóstwie rzeczy. Dlatego Dorian Yates Nox Pump wyjątkowo przypadł mi do gustu. Nie zażywa się go bowiem w dniu potreningowym, ale w dniu treningu, kiedy to mocno się koncentrujemy i motywujemy do działania. Dzięki temu nie muszę obawiać się, że zapomnę zażyć suplement.

Preparat okazał się być w moim przypadku wyjątkowo skuteczny. Po jego zażyciu mogę ćwiczyć dłużej, czuję, że mam więcej energii. Nie mam także problemu z wytrzymałością, co do tej pory nieraz sprawiało mi naprawdę niemałe trudności. Poprawie uległa również moja siła. Odkąd zażywam  dorian yates nox pump moje treningi stały się dłuższe, a ja nie narzekam na to, że brakuje mi siły. Jednocześnie nie obawiam się już kontuzji – większa siła i wytrzymałość to przecież mniejsze ryzyko urazu.

Plusem jest dla mnie również wygodna postać preparatu. Nie jest on dostępny pod postacią tak znienawidzonych przeze mnie kapsułek czy tabletek. Ma postać proszku, z którego sporządza się smaczny przedtreningowy drink. Preparat zawiera w swoim składzie nie tylko boostery azotowe i aminokwasy, ale również ekstrakty ziołowe. Kiedy sięgałem po niego pierwszy raz, obawiałem się więc nieco smaku. Okazało się jednak, że nie miałem czego się bać. Przygotowany z proszku drink smakuje naprawdę doskonale.

Według mnie Dorian Yates Nox Pump to najlepszy dostępny obecnie na rynku preparat z L – argininą.