Temat: activlab mass up - szybka masa
Od zawsze miałem problem z tym, że organizm szybko u mnie pracował I przemiana materii mniej wyprzedzała. Dlatego jak myślałem o budowie masy to wydawało mi się, że w moim przypadku to chyba niemożliwe. Ale jednak okazało się, że jest coś co może być rozwiązaniem. Na siłowni trenowałem sporadycznie, ale jak przestawiłem się na poważniejszy trening usłyszałem, że trzeba się wesprzeć jakąś odzywką. I tak na mojej półce pojawił się Activlab mass up. Oczywiście produkt z polecenia, który miał rozwiązać mój problem z budową masy mięśniowej. Według sprzedawcy jest to najlepsza alternatywa dla osób, które mają problem ze zbyt szybko pracującą przemianą materii. I okazało się rzeczywiście, że ze strony tego preparatu można oczekiwać wielu pozytywnych efektów, chodź początek był trudny.
Niestety smak nie przypadł mi do gustu. Teoretycznie zdawałem sobie sprawę z tego, że odżywki białkowe nie smakują najlepiej, ale jakoś spodziewałem się czegoś nieco lepszego. Ostatecznie dla wyższych celi zacząłem codziennie przed treningiem stosować dawkę białek i okazało się, że szybko zaczęła się poprawiać moja masa mięśniowa. Nie zdecydowałem się na zmianę treningu, by nie zatuszować efektów i rzeczywiście dzięki temu zobaczyłem szybko różnicę między treningiem bez suplementów oraz z ich użyciem. Przede wszystkim udało się budować masę mięśniową w zadowalającym tempie. Co dodatkowo ważne produkt rzeczywiście pozytywnie wpłynął na stabilizację przemiany materii i nawet, jeśli mam jakieś przestoje w treningu nie muszę się obawiać, że organizm zaraz spali moje mięśnie.
Okazało się, że activlab mass up w moim przypadku sprawdził się doskonale, ponieważ nie tylko udało się wypracować masę mięśniową, ale dodatkowo te efekty jakie się pojawiły okazały się trwałe a to pewnie problem wielu osób, które regularnie trenują, ale po tym jak przestaną trenować tracą swoją masę mięśniową. W przypadku zastosowania tej odżywki można oczekiwać, że taki efekt nie będzie zauważalny i mięśnie z nami zostaną.