1

Temat: 4 nutrition

Ćwiczenia na siłowni już jakiś czas temu stały się moją prawdziwą pasją. Za cel stawiam sobie zbudowanie ładnej masy mięśniowej. Chcę żeby moje mięśnie były widoczne. Oznacza to konieczność pozbycia się tkanki tłuszczowej, co sprawia, że ćwiczyć muszę naprawdę intensywnie. Doskonale wiem, że same ćwiczenia i dieta to jednak w wielu przypadkach zdecydowanie za mało. Jak się okazało, zaliczam się do tej nieszczęsnej grupy. Zacząłem więc testować rozmaite suplementy diety. Większość z nich mój organizm bardzo źle tolerował. Wszystko się jednak zmieniło, kiedy trafiłem na 4 Nutrition.

4 Nutrinion to grupa produktów o bardzo różnym działaniu. Ja na samym początku zdecydowałem się na preparat z argininą, która jest niezastąpiona, jeśli naszym celem jest podniesienie wytrzymałości mięśni. Zażywanie produktów z tej grupy pozwala mi ćwiczyć zdecydowanie dłużej, a jednocześnie sprawia, że naprawdę szybko wracam do formy. Regeneracja powysiłkowa za sprawą tego środka przebiega naprawdę błyskawicznie. Zniknął już problem utrzymujących się przez kilka dni zakwasów, które skutecznie eliminowały mnie z treningu. Ciężko się bowiem ćwiczy, kiedy dokucza naprawdę wielki ból mięśni. Odkąd stosuję preparat widzę również, że moje mięśnie rozwijają się szybciej.

Preparaty 4 Nutrition to w przeważającej części kapsułki, które wystarczy połykać zgodnie z zaleceniami producenta. Dokładnie tak jest w przypadku środka, który zdecydowałem się wybrać. Bez wątpienia taka forma jest niezwykle wygodna. Nie trzeba rozpuszczać proszku w wodzie i mleku. Tabletki można mieć przy sobie zawsze, przez co można je zażywać o odpowiedniej porze bez względu na to, gdzie akuratnie się znajdujemy.

Wzbogacenie treningu odpowiednimi suplementami diety jest bardzo ważne. Ja przekonałem się o tym na własnej skórze. Odkąd zażywam preparat z serii 4 nutrition efekty pojawiają się szybciej, a moje zmęczenie nie utrzymuje się tak długo. Jednocześnie nie zaobserwowałem u siebie żadnych negatywnych objawów. Suplement jest więc według mnie całkowicie bezpieczny i można stosować go bez obaw.