Temat: białko ostrovit
Idealna masa mięśniowa to marzenie zdecydowanej większości bywalców siłowni. Oczywiście nie inaczej jest w moim przypadku. Odkąd pamiętam marzyły mi się mięśnie wyrzeźbione i przede wszystkim doskonale widoczne, a nie skryte pod warstwą miękkiego tłuszczyku. Wiem już jednak po swoim przykładzie, że sama dieta i ćwiczenia w wielu wypadkach okazują się być niewystarczające. Tak też było niestety w moim przypadku. Okazało się, że samo wyciskanie na siłowni na niewiele się zdaje. Rozpoczęły się więc długie poszukiwania idealnego suplementu diety, który pomógłby mi w wyrzeźbieniu mięśni. Przetestowałem mnóstwo środków zanim w moje ręce trafił Białko Ostrovit. Okazało się, że Białko Ostrovit to najlepszy preparat, jaki tylko mogłem wybrać.
Odkąd go zażywam moje mięśnie wyraźnie zmieniły wygląd. Już nie muszę ich szukać z lupą i zastanawiać się gdzie podziały się te godziny spędzone na siłowni. To po prostu widać. Jednocześnie moja tkanka tłuszczowa jakby szybciej znikała, co także ma wielkie znaczenie. Mięśnie już nie tylko czuć, ale przede wszystkim doskonale widać.
Białko Ostrovit dostępne jest w bardzo wygodnej dla mnie formie. Ma bowiem postać proszku, którą rozpuszcza się albo w wodzie, albo w mleku – wszystko zależy od naszych gustów smakowych. Ja generalnie wybieram wodę, ale tylko dlatego, że mleko mój organizm niekoniecznie dobrze znosi. Na szklankę wody wystarcza półtorej miarki produktu. Miarka jest oczywiście dołączona do opakowania. Nie trzeba więc męczyć się z wagą i pieczołowitym odważaniem proszku. Preparat można stosować od dwóch do pięciu razy dziennie. Ja postawiłem na trzy dawki i w moim przypadku jest to ilość w zupełności wystarczająca. Oczywiście niektórzy mogą potrzebować większej dawki.
Suplement stosuję zgodnie z dawkowaniem i nie zauważyłem u siebie żadnych niepokojących objawów. Według mnie preparat jest więc całkowicie bezpieczny. Do tego jest naprawdę skuteczny, czego brakowało mi w innych przetestowanych suplementach diety. białko ostrovit sprawdza się doskonale i daje rewelacyjne efekty.