1

Temat: whey gold standard

Ćwiczenia fizyczne mogą mieć dla różnych ludzi naprawdę różne znaczenie. Dla mnie są całym życiem. Moim celem jest natomiast zbudowanie ładnej masy mięśniowej, która już dłużej nie będzie chować się pod warstwą puszystego tłuszczyku. Wiem, że sama dieta i ćwiczenia okazują się być często niewystarczające. Dlatego trzeba sięgnąć po rozmaite preparaty. Ja idealnego źródła białka szukałem bardzo długo. Albo nie odpowiadał mi smak, albo preparat mi po prostu szkodził. I po wielu próbach udało mi się trafić na Whey Gold Standard, który w moim przypadku sprawdza się idealnie.

Whey Gold Standard to doskonałe źródło białka serwatki, które obecnie uważane jest za jedno z bardziej wartościowych białek, po które można sięgnąć. Takie białko ma nie tylko wysoką wartość biologiczną, ale również błyskawicznie się wchłania. A tym samym gwarantuje doskonałe efekty.

Jak działa preparat? W moim przypadku zauważyłem szybsze pojawienie się oczekiwanych efektów. Moje mięśnie lepiej pracują i czuję, że wyraźnie się powiększają. Co ważne, whey gold standard w żaden sposób nie odbija się na kondycji mojego układu pokarmowego. Wcześniej stosowane preparaty niekoniecznie były tolerowane przez mój żołądek Whey Gold Standard nie mam nawet niewielkich problemów, co jest oczywiście dla mnie bardzo ważne.

Preparat ma bardzo wygodną w użyciu formę koncentratu. Zażywa się go i w dzień treningu, i wtedy, kiedy robimy sobie regeneracyjną przerwę. Nie wiem jak Wy, ale ja zdecydowanie bardziej preferuję te środki, które zażywać można codziennie. Kiedy mam coś łykać czy pić co dwa czy co trzy dni, jest niemalże pewne, że zapomnę. A wtedy wiadomo, na super efekty raczej nie ma co liczyć. Preparat stosuję oczywiście zgodnie z zaleceniami producenta. Na opakowaniu znajduje się informacja, aby zażywać od jednej do trzech porcji. Ja postawiłem na dwie i jest to ilość całkowicie wystarczająca. Wydaje mi się, że nie ma co od razu sięgać po dawkę maksymalną. Efekty widzę więc – jak sądzę – miałem rację.

W moim odczuciu Whey Gold Standard to naprawdę doskonałej jakości preparat, który warto kupić.