1

Temat: Creakong – świetna propozycja keratynowa

Firma Mutant z tego co wiem jest bardzo dobrze oceniana na rynku suplementów i ma bardzo wielu zwolenników, którzy chętnie korzystają z ich kolejnych produktów. Z tego co zauważyłem jakiś czas temu w ofercie pojawiają się kolejne kreatyny i dlatego zdecydowałem się spróbować jeden z takich produktów. Tak w moich rękach pojawił się Creakong.

To nowa propozycja o ciekawej nazwie, która myślę, że już z tego powodu będzie w stanie wzbudzić spore zainteresowanie i wiele osób decyduje się na wykorzystywanie tego suplementu. Firma ma na swoim koncie wiele udanych produktów, dlatego przypuszczam, że również ta propozycja będzie dobrze przyjmowana przez kupujących. Połączenie różnych form kreatyny ma gwarantować najlepszą skuteczność i po sobie widzę, że nie są to wyłącznie puste słowa, ponieważ produkt daje więcej efektów na treningu, pojawia się energia i możliwość realizowania coraz lepiej każdej treningowej sesji. Jeśli chodzi o kreatynowe suplementy coraz częściej firmy starają się ukrywać dokładny skład licząc na to, że ich dokładna mieszanka będzie miała przewagę nad konkurencją.

Wydaje mi się, że podobnie widzi to firma Mutant wprowadzają do sprzedaży Creakong, ponieważ nie mówi wprost o składzie produktu zaznaczając jedynie, że to mieszanka różnej formy kreatyny w czystej postaci. I to na pewno każdy będzie w stanie poczuć dosłownie od pierwsze treningu z tą odżywką, dlatego w tym względzie sprawdzi się ona dobrze i mogę ją wszystkim polecić. Cena może nie jest zbyt niska, ale pierwsze opakowanie warto spróbować, ponieważ z kreatyną jest różnie i na każdego może działać inaczej dany zestaw. Jeśli chodzi o creakong to według mnie produkt jest solidny i na pewno to jedna z lepszych propozycji na rynku od jakiegoś czasu. W formie proszku do rozpuszczenia, czego nie bardzo lubię, ale tym razem mogę powiedzieć, że produkt jest rzeczywiście fajnie przygotowany pod kątem smakowym i jakieś niekorzystne efekty są tutaj zminimalizowane. Dlatego pod tym względem również ta propozycja fajnie się sprawdza.