Temat: Gaspari Nutrition - dobre odżywki
Co jakiś czas staram się zaglądać do nowości, gdy chodzi o odżywki i oczywiście widzę jak wiele firm chce na tym rynku zaistnieć i wprowadzają oni do sprzedaży swoje produkty. Czy rzeczywiście warto się decydować na ich zakup to trudno mi rozstrzygać, ponieważ trzeba byłoby każdy produkt solidnie testować, by udało się to rzeczywiście ocenić. Na tą chwilę mogę jednak powiedzieć o marce Gaspari Nutrition, której produkty jakoś do mnie trafiły, dlatego można powiedzieć, że jestem w stanie ją ocenić i powiedzieć nieco więcej o tym co może zaoferować. Jak dla mnie na tą chwilę jest to taki producent, który ma szansę na to, by w produkcji suplementów zaistnieć na nieco dłużej. Firma widać, że poważnie podeszła do swojego zadania i rzeczywiście dobrze realizuje kolejne produkty. W ofercie z tego co widziałem jest sporo różnych suplementów, dlatego większość znajdzie tam coś dla siebie. Sam miałem na tapecie białka oraz odżywkę przedtreningową i mogę powiedzieć, że były to solidnie wykonane produkty.
Białka oczywiście jak typowe suplementy były zestawione z kilku różnych składników, dlatego można powiedzieć, że firma niczym się tutaj nie wyróżniła. Oczywiście takie opcje, które miały sprawdzić, że poszczególne składniki będą kolejno przyswajane przez organizm i dlatego przez cały czas będzie miał możliwość korzystania z kolejnych składników białkowych, których znaczenie dla zdrowia jak wiadomo będzie znaczące. Jeśli chodzi zaś o odżywkę przed treningiem to mogę podkreślić, że to produkt, który dawał w trakcie kolejnych sesji więcej energii a wiec jak dla mnie był w stanie skutecznie spełnić te założenia, na które jak się wydaje starał się stawiać producent. W tej chwili to pewnie dobra propozycja dla tych, którym brakuje na treningu nieco pary, by wykonać kolejne powtórzenia. Jeśli nie macie więc sprawdzonych supli to możliwe, że Gaspari Nutrition przypadnie Wam do gustu. Zachęcam więc, by popróbować nieco więcej ich produktów niż ja mogłem do tej pory, wtedy może powiecie o nich coś więcej.